in ,

Dressurprogram LC3

Hvorfor bukker hesten

Som jeg skrev i bloggen min på fredag så var Kvikk og jeg på programtrening i regi av “Dressur så klart” på Østre Mørdre Gård 01.05.2020. Mitt valg falt på dressurprogram LC3. Jeg har aldri ridd dette programmet før og det skulle ris på utebanen. 

Dressurprogram LC3

Min mann var med meg for å ta bilder og filme. Noe jeg setter stor pris på da det er veldig lærerikt å se utførelsen av programmet etterpå. Mye lettere å se feilene man gjør som rytter og å se hva det er dommer bedømmer ut i fra. 

Nå har jeg laget en youtube video av programridningen 👆🏻Her har jeg lagt på litt musikk og sånt. Ta gjerne en titt 😎Jeg har også studert ridningen og må virkelig si at jeg har en fantastisk og tålmodig hest. Han gjør så godt han kan ❤️ Han er så utrolig fin ❤️

Kvikk og Tonje programridning

Jeg ser nå hvor små og uskyldige bukkene hans er. Samtidig ser jeg at de ikke er stort å være redd for. Jeg kjenner at jeg har blitt en tøffere rytter etter denne programtreningen. Gleder meg faktisk til stevnesesongen kan starte igjen. 

Jeg er så heldig som står på en stall slik som Stall Uller og at jeg har en så snill og god trener som Gunn Skovholt ❤️ Er også veldig heldig som har mannen min og en mor som alltid lytter ❤️ Hadde aldri klart å komme meg dit jeg er i dag hadde det ikke vært for dere alle ❤️

Dressurprogram LC3

Nå er det bare å trene og trene. Lange ben, rolige hender, serpentiner, volter, galopp. Ja, må egentlig trene på alt. Viktigst av alt: gjør ditt beste, tenk positivt og ha det litt gøy også ❤️

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

8 Comments

Leave a Reply

8 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

  4. Pingback:

  5. Pingback:

  6. Pingback:

  7. Pingback:

  8. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Programtrening på Østre Mørdre Gård

Dressur – time med Gunn