in

Vinter i Norge

Sprekere hest

Da ser det ut som om det endelig har blitt vinter. Det har vært ganske kaldt i det siste, og det føles nok mye kaldere enn hva det egentlig er. Jeg må innrømme at jeg liker at det vinter. Det er så mye bedre enn regn, grus og gjørme. 

Vinter i stallen

Gradstokken inne i stallen har vist helt ned i -1 alt. Tør nesten ikke tenke på hvor kaldt det kan bli i stallen utover nå. Heldigvis har jeg nok varme dekken til hesten min.
Kvikk begynner nå å bli litt «gammel» så han «tåler» ikke kulda like godt lenger. Tidligere har det alltid vært slik at det er bedre at han er litt kaldt, enn at han er litt for varm. Nå har det blitt slik at om han blir kald så har han lett for å bli litt stiv.

Kvikk var veldig stiv til høyre en stund her, men etter at jeg byttet fra flisdekken til et ulldekken ble stivheten borte. Så nå står han med ull dersom han er svett etter trening eller et vanlig 200 grams stalldekken. Når han skal ut i paddocken får han på seg et 100 grams regndekken utenpå innedekkenet. Han ser ut til å kose seg ute når det er vinter.

Vinter og Kvikk

Vinter og jul

Det er egentlig rart med det, men det virker som om man blir aldri kan bli helt klar for vinteren. Uansett om den kommer tidlig eller sent, så vil vi alltid komme til å si at den kommer altfor tidlig.

Selv om jeg ikke er så veldig glad i kulden må jeg innrømme at jeg synes det er kos med snø. Det blir lysere og julestemningen kommer smygende. Det er ikke så alt for lenge til jul nå heldigvis 😍. Jeg har allerede begynt med julegaver og er langt over halvveis. Har nesten kun den vanskeligste igjen.. mannen min. Før i tiden var det så mye lettere å finne på noe virkelig fint til han. Nå har det dessverre blitt slik at vi kjøper jo det vi har lyst på i stedet for å “ønske oss det”. Skal nok klare å finne noe til han likevel 😉

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Quality Hotel Fredrikstad

Osteopat på hest