in

En litt annerledes jul

En annerledes jul

I år har det blitt en litt annerledes jul. Hele 2020 har vært litt sånn meh. Gleder meg til 2020 er over, samtidig som at jeg håper at 2021 blir året hele verden kommer litt tilbake til normalen igjen. Tror jeg med sikkerhet kan si at menneskeheten er lei denne pandemien nå. 

Jeg har hatt en veldig koselig julaften. Jeg startet dagen med frokostfôring og utslipp for 13 fine hester. Jeg ordnet stallarbeidet for min fineste Kvikk før jeg hadde en fantastisk økt i hallen. Jeg red igjennom dressurprogrammet jeg red på stevne i høst. Må si at jeg ble overrasket over at jeg husket programmet da jeg har ikke ridd et dressurprogram siden jeg var på stevne sist og ikke har jeg leste det siden heller.   

En annerledes jul - fineste fjording

Julemiddag

Selv om det i år ble en litt annerledes jul så ble det en veldig fin julaften. Jeg koste meg masse sammen med mor, far og hans kone, kjæresten min og fineste tolleren som finnes, Håkki 🥰 

En annerledes jul - fineste Toller

Vi spiste en deilig julemiddag med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, erter, gulrot og tyttebærsyltetøy. Til dessert ble det riskrem og is fra diplom is. 
Etter middagen ble det en tur i stallen sammen med pappa for å fôre og stenge stallen. Deilig med en liten pause etter middag og det er alltid koselig å dra i stallen. 

Juleglede

 

Vektklubben

Jeg har hatt et stort ønske om å gå ned litt i vekt uten at jeg har fått det helt til, så den 4. desember meldte jeg meg inn i vektklubben. Det går ut på å telle kalorier og ikke spise mer en de kaloriene som er satt for at du skal kunne nå målet ditt. Jeg har satt at jeg skal ned ca 850 gram i uken, jeg kan da spise 1300 kalorier per dag. Dersom jeg holder meg til dette så vil jeg nå mitt mål i mars. Siden jeg startet så har jeg gått ned 4,3 kg. 

Til kaffen på julaften ble det delfiakake, pepperkaker og kromkaker. Det ble en dag med masse kalorier, men viktig å slappe av og kose seg litt innimellom.  Jeg hadde en aktiv dag i går med utslipp av 13 hester og trim av egen hest. Veldig greit å forbrenne litt ekstra kalorier på slike dager som man på forhånd vet at det blir litt ekstra inntak av kalorier. 

Jeg er veldig klar for 2021 nå. Måtte 2021 banke 2020 langt ned i støvelen. 

God jul og godt nytt år!

Juleantrekk 2019

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Verdens fineste hest

Fin i LeMieux

Romjulstrening i dressur