in

Verdens fineste hest

Jeg har virkelig verdens fineste hest. Kvikk er så glad og fornøyd for tiden. Han er virkelig noe for seg selv. Kosete og arbeidsom, han er retten og sletten verdens fineste hest. 

Verdens beste hest - fjordhest

Det er så moro å ri han. Det går strålende på treninger og egentreninger går så det suser. Han kan være litt ukonsentrert i starten, men når han skjønner han må jobbe så er han jaggu meg verdens fineste hest. 

De siste gangene vi har ridd på trening nå så har det vært fine timer med masse miljøtrening. Ting jeg har syntes har vært litt skummelt er ikke så skummelt lenger. Treneren min sa at jeg måtte få Kvikk konsentrert på meg og ikke alt annet. Det har virkelig hjulpet. Om han skvetter litt når det går noen inn og ut av ridehuset så er det ikke så merkbart som tidligere, noe som er veldig positivt for ei overtenkende hesteeier. 

Absolutt verdens beste hest

Som du ser av bildet over så er jeg nødt til å ha verdens fineste hest. Gleder meg virkelig til fremtiden med denne karen, noe jeg tror kommer til å bli veldig spennende. Har meldt meg på programridning i romjulen så det blir spennende å se hvilken prosent jeg får. Sist jeg var på stevne og red LC3 var for 3 måneder siden, jeg fikk da 50,3%. En prosent jeg absolutt ikke var fornøyd med, men når hesten har gasskolikk så kan man ikke regne med noe annet. Nå skal jeg på programtrening på hjemmebane så krysser fingrene for at vi har dagen med oss og at jeg får Kvikk godt frem. 
Uansett hvordan det går så blir vi en erfaring rikere 😅

Noe har skjedd

Jeg vet ikke hva, men noe har skjedd. Det er så fantastisk moro med hest nå og det har det vært en stund. Ridegleden og selvtilliten er på topp 🤩 Jeg har en fantastisk flink trener som jeg virkelig ikke kunne vært for uten. Det begynner å løsne fint i galoppen nå og jeg har funnet tilbake til gleden ved å galoppere, noe Kvikk er veldig glad for. Livet med hest er bare herlig 😍

Stevnesesongen 2021 here we come 😎

Dagens outfit på verdens fineste hest på dressurtime for Gunn:

Verdens beste hest - dagens outfit

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Skreddersydde ridestøvler fra Pioneer

Ridestøvler fra Pioneer – skreddersydde

En annerledes jul

En litt annerledes jul