in

Julen, en herlig tid

Julen er for meg er en tid med familie, god mat, hygge og deilig julestemning. Det er ingen stress i julen, bare masse kos og masse juletradisjoner da selvsagt. 

Beste juleantrekk, andre året på rad

De fleste arbeidsplasser har julelunsj som tradisjon. Der jeg jobber har det i tillegg til julelunsjen blitt en tradisjon med konkurranse om det “beste juleantrekk”. Jeg elsker å kle meg ut og vant andre året på rad. Nevnte jeg at denne konkurransen startet i fjor 😆
Neste års antrekk er forøvrig allerede under planlegging 😎

Beste juleantrekk 2019

Julen, juleantrekk 2019

Beste juleantrekk 2018

Som du sikkert ser av bildet fra 2018 så var jeg “noe” større på denne tiden i fjor. Målet er å være like flink i 2020 😉 Kickstartet slankingen med omgangsyken så det jeg har lagt på meg i julen er nå borte igjen 😅 Heldigvis er jeg bedre igjen nå, verre med min bedre halvdel 😣

Hesteåret 2019

På bildet over ser du to av julegavene jeg fikk av min kjære julen 2019. En tynn ullgenser og et par LeMieux fleecefôret belegg, begge kjøpt på Horze.no.

Året 2019 har vært veldig turbulent når det gjelder hest. Motivasjon og selvsikkerheten min har vært så laber. Kvikk og jeg flyttet til en kjempekoselig stall. Jeg la han ut for salg i sommer, men når det kom til å faktisk selge han klarte jeg ikke det. Slik mannen min sa: det hjelper ikke selge hesten når det er rytteren det er noe galt med. Og han har helt rett… hjelper ikke å selge verdens fineste hest når rytter blir redd og usikker. Jeg har til tider mistet ridegleden pga at Kvikk har “bukket” litt når han har skvettet eller når treningen har blitt for hard for han. Det at en hest bukker litt er absolutt ikke uvanlig og Kvikk bukker meg ikke av. Nå skal det sies at det at jeg ikke faller av kan jeg takke instruktøren min for som hele tiden finpusser “sitsen” min. Hun er også en fantastisk motivator og støttespiller. 
Selv med en god trener er det kun nå i det siste som jeg ikke mister ridegleden selv om han bukker litt. 

Byttet stall

Det at jeg byttet stall er noe jeg har vokst veldig på. Jeg har vært litt bortskjemt og hatt hestepassere som har tatt dugnadsfôringer for meg og da håndtert alle hestene for meg. Jeg har da sluppet å sette ut og ta inn andres hester. På den nye stallen håndterer jeg alle hestene uten å tenke noe på det. Jeg tror at en av grunnene til dette er at jeg fikk god hjelp i starten og fikk lære å kjenne alle hestene før jeg håndterte de alene. 
Så nå med en god trener og mye mer erfaring med håndtering av andre hester, store hester, så er ikke ting like skummelt lenger 🥰

Julen 2019

Ja hva kan man si om julen 2019. I skrivende stund så er vi på siste dagen av året 2019. Vi fikk deltatt på 2 av 3 julemiddager før omgangssyken slo oss ut. Nyttårsmiddagen vi skulle på utgår da min kjære fortsatt ikke er helt i slaget. Julaften var veldig hyggelig. Den ble feiret her hos oss sammen med mine svigerforeldre, min mor, hennes kjæreste og hans sønn. Julaften startet i stallen med morgenfôring og utslipp. Virkelig en hyggelig start på dagen. Var også en tur innom stallen på kvelden for kveldsfôring. Alltid hyggelig å fôre, hestene knegger og vil alltid ha litt kos. 
Det ble ribbe julaften og pinnekjøtt 1. juledag. Det var meningen at det skulle bli kalkun i dag, nyttårsaften, men det blir ytrefilet av storfe i stedet. Som tilbehør blir det potetmos, brokkoli og peppersaus. 

Året 2019

Egentlig så har vel hele året 2019 vært litt så som så. Mye som skulle ha vært gjort annerledes og mye man kunne vært foruten. 2019 har vært året som har lært meg hva jeg virkelig vil ha og hva slags liv jeg vil leve. Jeg har lært å fokuserer på det positive og hva som er viktig å ikke. Er det ikke så viktig, så ignorer det. 
Mine nytårsforsetter for 2020 er nok muligens litt egosentriske:
Ta mer vare på meg selv.
Vise min kjære hvor fantastisk og verdifull han er for meg.
Gjøre mer kvalitativt med de to firbeinte.
Nå mine mål både når det gjelder privat og jobb. 

Uansett så skal 2020 bli et bra år!

Størst av alt er kjærlighet

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Julestemning

Julestemning

Ridenekt, kiropraktor og veterinær