in ,

Igang igjen – tilbakefall

Jeg har hatt et lite tilbakefall, men slik er det jo. To steg frem, tre steg tilbake.  Uansett så koser jeg meg virkelig med Kvikk for tiden. Det er så deilig å være igang igjen.

Med tilbakefall mener jeg den usikkerheten og nervøsiteten som jeg har hatt til tider, men heldigvis har jeg folk rundt meg som ikke lar meg få så store tilbakefall. 
Kvikk har hatt litt hopp, sprett og skvett tendenser i det siste. Jeg har klart å analysere det litt slik at det nå er mye mindre av det. Når vi trener så må han være fokusert og “på jobb”. Han synes det er litt moro å tulle litt i blant, det er slik han er så det er ikke noe å gjøre med det. Jeg må bare la være å la meg vippe av pinnen 😅

Igang igjen

Kvikk gjør så godt han kan og gir 110 % når han først skjønner at han må jobbe 🤣 Han er en pensjonert skolehest så han kan alle “knepene i boka”, men når man blir kjent med han så er de ikke så vanskelig å avdekke. 

Jeg har nå meldt oss på stevne. Meldte oss på distrikstevne i dressur til Eidsvoll Hestesportsklubb som går 20.09.2020. Da LC3. Grugleder meg 😅

Trene på (helst uten tilbakefall)

For å si det slik så har jeg en masse jeg må gjøre frem til da. 1-2 dressurtimer i uken, samt at jeg må få ridd litt på utebanen og gjerne skritte av ute. Trenger også masse miljøtrening, noe jeg faktisk har fått i det siste. Jeg har skrittet av ute sammen med Mona og Cisco, og sammen med Gunn, Donatella og Hilde. Samtidig har det skjedd litt i hallen når jeg har ridd uten at dette har påvirket meg eller gitt meg et tilbakefall. 
Det er virkelig en herlig gjeng jeg står oppstallet med 🥰

Det er så godt å være igang igjen. I dag red vi ikke så lenge, men ble gode og svette likevel. Lenge siden jeg har galoppert så mye med Kvikk, kan heller ikke huske å ha ridd så mye nede ved porten heller 😜 Krysser fingrene for at denne gode ridefølelsen fortsetter. For det er virkelig herlig å være igang igjen💕 

Ikke noe mer tilbakefall med denne fjordingen

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Grønne stueplanter

Bare man gjør så godt man kan