in

En fantastisk påske er snart over

Denne påsken har vi kun vært hjemme.Vi har kost oss masse med de to firbeinte i familien. Vi har laget lammelår for første gang og bakt sjokoladekake med ostekrem. Veldig godt 😍
Vi har sett film og selvsagt Game of Throne på HBO.
Det har vært mye stall og hest. Det er alltid hyggelig å være i stallen, noen dager er litt ekstra koselig.

Jeg har vært borte på trening. Noe som tok over halve dagen, men det var så absolutt verdt det 😍


Jeg har fått dekor på hestehengeren, noe som gjorde den litt kjedelige hengeren noe finere. Måtte selvsagt ha med Kvikk sine begge navn. Kvikk er jo bare kallenavnet til Eken 💕 Jeg ordnet hengeren mens pappa hjalp meg vaske bilen 😍

I dag kom mor for å hjelpe meg i stallen. Hun ordnet vannet inne mens jeg møkket boksen hans. Vi tok inn Kvikk slik at han kunne få slappe av litt før jeg skulle ri. Vi møkket paddocken hans og fylte vann slik at han har vann når han skal ut i morgen tidlig.

Vi koste oss i hallen med serpentiner, volter, versader og skjenkelvikninger. Kvikk virket myk og fin. Prustet godt etter økten.
Litt godt å bare ri og kose oss, enn å fokusere på fremtidige stevner.
Gleder meg til neste gang Kvikk og jeg skal ut på tur for å trene. Stevner kommer når det kommer 😜

Ønsker deg en riktig god kveld og en fantastisk uke 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ut på tur med hest og henger

Puerto Rico