in

En usikker tid

Hele verden er nå i en usikker tid. Det er en helt merkelig tid vi er i. Stemningen er til å ta og føle på. Hverdagen slik vi kjente den er snudd helt på hodet. 

Usikker tid

Jeg håper alle tar sine forholdsregler. Jeg har en bønn til dere alle: følg myndighetenes råd i denne Corona tiden. Jo mer vi selv gjør i denne “lock down” tiden jo fortere vil dette gå over. Hytter og alt annet venter på oss når dette er over. 
Her i huset så har vi hjemmekontor begge to. Vi drar kun i butikken når det er absolutt nødvendig. Går tur med hunden vår Håkki. Utover dette så er jeg en tur i stallen, må ta meg av Kvikk også. Når vi må ut av huset så holder vi god avstand til ande mennesker. Vi vasker hender og bruker hånd-sprit ved enhver mulighet. 

BI studier

Må innrømme at det ikke har vært like enkelt å være en god student nå. Jeg er veldig ukonsentrert for tiden. Uansett hva jeg gjør så prates det om Koronaviruset SARS-Cov-2. Vi er jo i en bekymringsfull tid. Alt er så usikkert og ingen vet med sikkerhet hvordan fremtiden blir. 

Fredag 27.03.20 og lørdag 28.03.20 var satt til samling på BI Nydalen, men campus er stengt. All undervisning foregår på nett. 
Så da ble det webinar lørdagen. Veldig motiverende og lærerikt. Fantastisk flink lærer. 

Webinar BI Usikker tid

Ulikt med andre så har ikke BI avlyst sine eksamener, men alle eksamener er gjort om til hjemmeksamen. Så 26.05.2020 har jeg en tretimers hjemmeeksamen. Det blir så bra så 😅 Påsken vil gå med til studier, takk lov for røde dager 😃

Hjemmekontor

Det går ganske fint å ha hjemmekontor. Jeg får gjort mye og er tilnærmet 100% operativ fra hjemmekontoret. 

Hjemmekontor 

Håkki

Som mange hunder i en så usikker tid som dette har nå Håkki sine mennesker hjemme hos seg mye mer en hva som er normalt. Han ser ut til å kose seg masse og blir nok litt bortskjemt. Om du spør han så er han ikke bortskjemt i det hele tatt 😁 Merker for hele husholdningen at vi er mindre aktive, så nå er det full skjerpings for alle tre. Det er fullt mulig med lek og moro inne med hunden. Hjernetrim er en god treningsøkt for han. Utover dette så skal vi alle tre ut å gå minimum en ordentlig lang tur, må bare passe på å gå steder der ikke “alle andre” går. Nå høres det nesten ut som om han ikke får turer, men det gjør han.. bare ikke så lange som han har fått tidligere. 

usikker tid for alle, Håkki

Kvikk

Hesten min er happy og uvitende til hva som skjer i verden. Hans hverdag er tilnærmet normal med unntak av at jeg er hos han så og si hver dag. Masse egentrening. Vi koser oss sammen og han viser at han er fornøyd. 
Jeg har av en eller annen merkelig grunn hatt problemer med å fatte galopp. Jo mer jeg har tenkt på det jo større ble problemet. Problemet har nå blitt mye mindre og i går fattet jeg galopp på første forsøk. Jeg ble så ubeskrivelig glad🥰.
Dersom jeg er glad så er han glad. Dette er hesten som virkelig gjør alt han kan for sin eier og rytter. 
Som du ser av bildet så har manen til Kvikk blitt veldig lang. Det er meningen da vi sparer til lang man, men jeg synes nå at det er på tide at den gir etter og legger seg fint ned. Har bestemt meg for å vente til august, har den ikke lagt seg til da så blir det kort fin ståman igjen 😆.

Kvikk

My prince

Hold hodet kaldt, hjertet varmt og vask hendene ❤ Og ikke minst hold deg hjemme!

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fjordhest

Det er de små tingene