in , ,

Fantastisk sommer tross alt

Selv med restriksjoner pga Korona så har dette vært en fantastisk sommer. Sommeren ble absolutt ikke slik vi hadde planlagt, men den endte da virkelig bra. 

Fantastisk sommer

I stedet for tur til USA og cruise i Karibien ble det norgesferie. Vi var så heldig med været slik at det var det flotteste sydenværet de tre ukene vi hadde ferie i juni. Etter dette så har det så og si nesten bare regnet. 

Vi har alltid drømt om hytte ved sjøen i nærheten. Da en hytte vi kan bruke i ferier og i helger. Dersom man skal kjøpe en ok i hytte i nærheten som man da ikke trenger å kjøre mer en 1 – 1 1/2 time så fant vi ut at vi måtte ut med opp mot 2 millioner. Ikke at det var noe i umiddelbar nærhet til salgs nå heller. Dersom vi skal kunne kombinerer hest og hytte så kan det ikke være så langt unna. 

Campingvogn på rot

Løsningen ble campingvogn på fast plass ved sjøen. Det tar oss ca 1 time og 10 minutter å reise til vogna. Vogna står på en herlig plass med fine fasiliteter. Nærmeste nabo er en stall slik at vi har mulighet til å ta med Kvikk om vi skal være her over en lengre periode. Tenkte å teste et par langhelger først slik at Kvikk blir kjent på stedet før vi tar han med oss i 2-3 uker. Nei, han er ikke bortskjemt! 😜
Vogna er av en eldre modell med Vivaldi helårstelt med kjøkken, stue og spisestue. Fin uteplass med steinheller, gressplen og litt hekk. Vi gjerdet inn plassen vår med en gang slik at Håkki kan gå løs. 

Fantastisk sommer Håkki kan gå løs

Camping

Hagemøblene som stod her var et rundbord, noen stoler og en parasoll.Vi valgte å bytte ut hagemøblene til de du ser på bildet over. Vi byttet også ut kjøleskapet som stod i forteltet, samt at vi tenker å bytte ut hybelkomfyren til en gasskomfyr. Det er virkelig en tålmodighetsprøve å lage mat på en liten hybelkomfyr 😆

Oppdatering Kvikk

Det er en stund siden jeg har kommet med en oppdatering etter kolikkoperasjonen til Kvikk. Vi er nå godt igang med opptreningen etter operasjonen. I starten var det kun leieturer, men de siste 3 ukene har jeg kunnet ri han. I disse ukene så var målet å trene han opp til å orke 30 minutter trav. Noe han nå gjør. Vi kan fint ri 30 minutter trav med 10 minutter skritt før og etter. 

Nå kan vi begynne så smått med galopp, da maks 5 minutter i starten, samt at vi nå kan begynne å jobbe oss opp til der han var før operasjonen. Jeg har så smått begynt med skjenkelvikninger, serpentiner og litt bøying i skritt og trav. Kvikk var så fornøyd nå når vi kunne begynne  å galoppere igjen. De to første dagene så galopperte vi en runde hver vei på storvolte. Tredjedagen galopperte vi en runde i hele hallen og et par runder på storvolten begge veier. Han ble ganske svett, men smilte godt etter økten. Kvikk har alltid elsket å jobbe 🥰

Fornøyd fjording - fantastisk sommer

Dette har vært en fantastisk sommer på tross av kolikk og Korona!

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

3 Comments

Leave a Reply

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Moro med hest

Verdens beste pelsbarn