in

Lengter etter våren

Når jeg nå sitter her med en god kopp kaffen en søndag morgen, det er en kjølig søndag i oktober, drømmer jeg meg tilbake til sommeren. Drømmer meg tilbake til ferien vi hadde, til spontankjøpet av en campingvogn på fastplass. Jeg kjenner jeg lengter til våren. 

Lengter til våren

Nå er det ikke slik at jeg ikke liker vinteren. Jeg gjør det og jeg gleder meg masse til julen. Grunnen til at jeg gleder meg til våren er at pga Covid-19 så ble campingplassen nå stengt for vinteren. Plassen åpner ikke før 1. april igjen 😕

Etter å ha vært på vogna nesten hver helg siden vi kjøpte den så er det nå veldig rart å skulle være hjemme hele tiden. Det var ganske trist å pakke ned for vinteren. Nå har ikke vi hatt noe forholdt til campinglivet tidligere så alt må jo da Googles. Hva gjør man for å klargjøre vogna og teltet for vinteren? 
Vi tok med oss alt av klær, dyner, puter og andre tekstiler hjem igjen. Ryddet bort alt av mat og tømte toalettet for vann. 

Gleder meg til våren

Gleder meg til våren så vi kan plante nydelige sommerblomster i pottene i stedet for høstblomster. 
Visste du at våren startet 20. mars og slutter når sommeren tar over 21. juni? 

Andre grunner

Det er en annen grunn til at jeg gleder meg til våren også. 
Det går så fint med Kvikk og meg nå. Vi er virkelig i gang og jobber mot stevnesesongen 2021. Denne starter på våren igjen. Vi blir bare tryggere og tryggere nå. Det er moro å ri og den følelsen av å klare å pushe meg selv hele tiden. For en mestringsfølelse det gir. 
Krysser fingre og tær for at Kvikk og meg selv holder oss friske, for denne gangen skal Kvikk og jeg være klare.

Stevnesesongen 2021 here we come!

 

Våren er nok en tid som vår kjære firbeinte Håkki nok liker best. Ikke for kaldt og ikke for varmt. Våren har en temperatur som er akkurat passe for Håkki som har så mye pels. 

Håkki stortrives på Campingplassen. Der er det fine turmuligheter som han har blitt veldig glad i. Vi er ute på lange turer i deilig frisk sjøluft flere ganger daglig. Om kvelden er han god og sliten, mulig litt for sliten uten at han klager på det. Han er nå 10 ½ år og vi merker at vi har en seniorhund. Vi gledes over tiden vi har med vårt lille gode pelsbarn 🥰

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Anbefales ikke

Pengesluk - Hest er best

Pengesluk – hest er best?