in

Verdens beste pelsbarn

Jeg tror virkelig jeg har verdens beste pelsbarn. Alle som har dyr mener nok at akkurat deres dyr er den aller beste. Da vi ikke har menneskebarn så har vi pelsbarn. To firbeinte pelsbarn som er herlige på hver sin måte. 

Verdens beste Toller Håkki 

Verdens beste Toller

Håkki er så fin. Han har en fantastisk personlighet. Han har litt “gammel og sær” egenskaper, men han er absolutt den beste Tolleren jeg vet om. Jeg er veldig takknemlig for at akkurat han fikk lov til å komme å bo med oss.
Han trives godt på vogna, men han synes det er litt rart å være der alene. Nå er det ikke ofte han skal være alene, men det er kjekt om han kan være det så vi kan bade litt osv. Når vi er på vogna så vil han være med overalt. Skjønner jo forsåvidt det, han får mye oppmerksomhet av alle her samt at det er så mange andre hunder her 😁

Verdens søteste ponnitroll

Det går virkelig fremover med Kvikk. Vi har hatt vår første dressurtime for Gunn allerede. Vi hadde da kun en lett time med skritt, trav, serpentiner, sjenkelvikninger og rundt 5 minutter galopp. Timen gikk veldig bra, det var veldig gøy selv om han kan være et lite troll. Når han blir sliten så prøver han å slippe unna. Denne gangen galopperte vi ned langsiden, når vi kom ned til porten kaster han seg innover. Ikke noe problem, men litt teit at han skal drive slik. Det var ikke noe som kunne ha skremt han (tror jeg) så han gjorde nok dette for å slippe unna å jobbe. Tidligere hadde jeg syntes dette var veldig ekkelt, men etter at jeg begynte å ri Cisco så er det ikke så skummelt lenger. 

Verdens beste Kvikk

Alle Cisco sine gangarter er fire ganger så raske som Kvikk sine. Cisco er mye hest så Kvikk blir så liten og søt.
I dag når jeg skulle ri ble Kvikk skremt slik at han prøvde å flykte. Det var litt ekkelt og jeg var fort litt tilbake til å være usikker og nølende 😆 Red så godt jeg kunne etter det, men kjente at jeg fikk en liten sperre. Heldigvis skulle jeg ri Cisco i dag. Jeg fikk da ridd av meg “skrekken”. Målet er at jeg skal kunne stole på Kvikk like mye, egentlig så må jeg begynne å stole mye mer på meg selv. Jeg takler egentlig det meste uten at jeg faller av så jeg trenger ikke være så nervøs. I morgen skal jeg pushe meg selv og Kvikk slik at han får løpt fra seg litt ❤

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fantastisk sommer tross alt

Grønne stueplanter