in

Torsdag alt nå – snart helg

Ny dørDa var det torsdag alt, denne uken har flydd fra meg. I dag ble døren til utleieleiligheten byttet da denne ble temmelig ubrukelig etter innbruddet der. Det ble så mye finere med den nye døren at jeg fikk nesten lyst på ny dør hos oss også, selv om vår dør er så å si lik som denne. 🙂 Syns litt syns på snekkerne som i dag i 15 minusgrader måtte jobbe ute. Vil tro de ønsket seg til varmere sted i dag. Det er rart hvordan vinteren og kulden alltid skal komme etter jul og nyttår. Det hadde da vært hyggelig med snø og kulde på julaften og nyttårsaften. Tryggere med fyrverkeri da også.

Nå er det virkelig vakkert ute i vinterlandet Norge. Håper det holder seg slik en stund. Trenger ikke bli kaldere og trenger ikke komme mer snø heller, det er egentlig ganske perfekt slik det er nå.

Kvikk rideskolestevne desember 2013Da det er torsdag var det i dag rideskole oppstart igjen. Rideskolekurset er jo hver torsdag unntatt helligdager. Kom i stallen og nesten løp bort til tavlen for å se hvilken hest jeg stod oppført på. Det ble Kvikk det. 🙂 Som vanlig når vi er igang igjen etter ferie blir vi kjørt ganske hardt av instruktøren. Arbeidstrav uten stigbøyler, to-punkts sits, arabersits i skritt og trav, galopp på storvolte og til slutt arbeidstrav uten stigbøyler over bommer. Når instruktøren tok bommene opp hele 20 cm tok jeg bena i stigbøylene igjen, ganske latterlig igrunn. Føler jeg pusher meg mer og mer, samme gjør instruktøren. 🙂 Jeg har forresten meldt meg på dressurprogram-ridning for dommer den 30. januar. Øve masse og pugge program, gleder meg til å høre hva dommeren har å si og hva poengsummen blir. Da dette er et litt uhøytidlig stevne kommer jeg ikke til å ta på finstasen, tror jeg da. Sommerfugler i magen.

Avslutter med dette bildet og ønsker dere en riktig god kveld videre.

Torsdag forside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Nytt år, nytt liv og alt det der

Prøve noe nytt