in

Norgesferie første etappe – Kristiansund

Etter mye om og men ble det Norgesferie på oss med første stopp Kristiansund. Dette var ikke den opprinnelige tenkte ferien, men det er nå slik det er noen ganger – at ting ikke blir som opprinnelig tenkt. 

Vi bestilte ferien vår før Covid 19 slo til. Vi skulle til Orlando så videre med cruise. Alle våre planer ble snudd på hodet når epidemien ble et faktum. Vi la tidlig en plan B. Plan B var en Norgesferie på 12 døgn.
Når fjordingen min ble syk ble det til at vi kortet ned på ferien så vi la plan C.
Det er ikke lett å reise fra de firbeinte og spesielt ikke når de er syke. Vi vurderte frem og tilbake om vi skulle dra på ferie eller ikke. 

Kvikk

Håkki er hos min mor og gjengen i stallen, med Mona (og Hilde) i tet, passer på sjuklingen 😊

Kristiansund

Vi satt vekkerklokken på 06:00, det er tidlig en lørdag morgen. Pakket bilen, smurte matpakker og kokte kaffe. Vi klarte å komme oss av gårde hjemmefra rundt 08:30. 
Vi hadde en lang tur foran oss. Opprinnelig skulle turen ta 8 timer og 45 minutter, men dette var uten stopp. Med så fin norsk natur så kan vi ikke kjøre så langt uten å stoppe å titte litt. Vi stoppet i Sel kommune hvor vi så en fin kirke og et nydelig fossefall. 

Kirken i Sel kommune

Norsk natur på sitt beste 🥰

Fossefall i Sel kommune

Pga en del stopp på veien så tok turen 10 timer og 34 minutter. Vi stoppet blant annet slik at min kjære kunne kjøre drone og jeg ta meg en liten trimtur. Turen opp til Kristiansund har vært veldig koselig. Vi har sett så mye fin norsk natur i dag. 
Veldig slitne begge to når vi kom frem til Comfort Hotel Fosna her i Kristiansund. Det ble en liten gåtur før vi fant en hyggelig kinarestaurant, Hong Kong Garden. God mat, god service og ikke minst masse mat. 

Kinarestaurant i Kristiansund - Hong Kong Garden

Nå er det natta da vi har en lang dag foran oss i morgen også. Det blir kun dagstur i morgen da vi skal være her to netter før vi iler videre til andre etappe. 

Les om de andre etappene her: 

Norgesferie etappe to – Florø

Norgesferie etappe tre – Vøringsfoss

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

3 Comments

Leave a Reply

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Holsteiner – Cisco

Atlanterhavsveien