in

Moro med hest

Nå er det virkelig moro med hest. For tiden så rir jeg både Kvikk og Cisco. Da Kvikk i kun skritt og litt trav, mens Cisco rir jeg på treninger samt litt på egenhånd. Jeg koser meg virkelig i stallen for tiden. 

Kvikk måtte ha veterinær igjen

Kvikk har hatt et rennende øye i det siste. Han har hatt det tidligere når det har vært mye insekter, men med fluemaske så har han sluppet unna insektene. Denne gangen fikk Kvikk rennende og hovent øye selv med fluemaske på. Det ga seg heller ikke. Veterinær Arian fra Romerike Hesteklinikk kom til stallen onsdag kveld. 
Etter å ha gjort undersøkelser fant han at Kvikk hadde et sår på hornhinnen. Arian ga han smertelindring, vasket og ga salve. Videre ble det vask og salve 3 ganger daglig til og med søndag. Øyet ble mye bedre allerede dagen etter. 

Veterinær igjen!

Kvikk var så flink når veterinæren var der. Det var ikke nødvendig med avslappende eller brems. Selv ikke når veterinæren skulle “blåse” opp tårekanalen fra nesen og ut øyet var det nødvendig med brems. Han stod der snill og tålmodig. Det var noe annet når jeg skulle begynne å skylle øyet med saltvann og ha på salve. Da var han ikke særlig tålmodig av seg 🙄

Vi koser oss sammen nå, det er så moro å ri han. Kjenner jeg gleder meg til vi kan  begynne å galoppere litt. Må innrømme at selv om jeg koser meg så er det jo litt kjedelig å bare skritte med litt innslag av trav. Nå skal jo travlengden økes hver dag så det går jo fremover hele tiden. Gleder meg virkelig til å kunne ri han vanlig igjen 😍 

Han koser seg masse sammen med kjæresten sin 💕

Moro med hest 

Jeg rir fortsatt Cisco to dager i uken. Han er virkelig en selvtillits-boost. Jeg rir ukentlig for instruktør med han noe som gjør at det bare blir bedre og bedre. Det hjelper jo selvsagt at vi begynner å bli kjent med hverandre. Sist jeg red han ble det litt bomtrening. Noe vi begge syntes var veldig moro, han ble så gira at når vi var ferdig så begynte han å galoppere igjen 😅, men han skjønte fort at det vi var ferdig. Vi avsluttet med å ri en liten tur med Ida og Dante 🥰 

Takk for hjelpen Ida og Trude. Det var moro 🤩

Moro med hest

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Det går fremover

Fantastisk sommer tross alt