in

Test av vegetarmat

Mannen min har mast lenge om en grønn dag i uken. En dag hvor man kun spiser vegetarmat. Nå som det har kommet så mange nye vegetarprodukter i butikken så tenkte jeg “hvorfor ikke”. 

I og med at jeg ikke er så kjent i vegetarianer-verden ble det å google litt. Jeg fant ut at man har vegetarianer og veganere. Vegetarianer er en person som helt eller hovedsakelig lever av matvarer fra planteriket. Veganere har et plantebasert kosthold og unngår all mat av animalsk opprinnelse. 

Nok om det, tilbake til test av vegetarmat.
Jeg valgte å prøve vegetarburger fra Vivera og vegetarpølse fra Gut Wudelstein. Tenkte ikke så mye over pris når jeg plukket disse varene i butikken, men når jeg så kvitteringen som viste at jeg betalte 64,90 for 2 stk vegetarpølser på 160 g så fikk jeg et bitte lite sjokk. Vegetarburgerne derimot var til under halve prisen av pølsene, så det var helt greit. 

Jeg stekte alt samtidig i pannen med litt smør. Vegetarburgerne serverte jeg med hamburgerbrød, dressing, tomat og agurk. Vegetarpølsa ble i lompe med ketsjup og sennep. 

Vegetarmat

Vegetarmat

Må innrømme at pølsa var mindre god, den klarte jeg ikke spise opp. Hunden derimot elsket den. 🙂 Hamburgeren derimot gikk ned, den smakte som en vanlig burger. Ikke en av de beste burgeren jeg har spist, men den var helt grei. 

Dagen derpå måtte jeg lage noe som jeg selv syntes var virkelig godt. Det ble ikke vegetarmat denne gangen. Et smørbrød med ovnsbakt leverpostein og baconterningen, og et med ost, skinke og stekt egg. Ikke den sunneste middagen, men fy å godt. 🙂 

Med alle vegetarmat produktene som er på markedet nå er jeg ikke ferdig med å teste de ut. Prøve å innføre en “grønn dag” eller en vegetarmat dag i uken. Jeg har litt lyst til å teste taco med vegetarkjøttdeig, men føler det er litt riski. Jeg elsker taco og kommer bli kjempeskuffet om det ikke er spisbart. Kanskje prøve den ved å lage kjøttboller først. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Live life to the fullest

Opptrening dag 24 – Kvikk