in

Lykkepille på fire bein

Lykkepille på fire bein

Alle skulle hatt en lykkepille på fire bein, jeg er så heldig som har to av de. Kvikk og Håkki er virkelig en lykkepille på fire bein, da på hver sin måte 🥰

Lykkepille på fire bein – Håkki

Jeg har en lykkepille i både Håkki og Kvikk, men jeg må si at Kvikk er mer vâr for mine følelser enn Håkki. Nå er begge to “mammadalt”, men Håkki er til tider ganske ekstrem. Når jeg ikke er hjemme så maser han og når jeg kommer hjem så er det kjeft å få. Da bjeffer han så sårt han bare kan for å fortelle meg hvor lenge jeg har vært borte. Fineste Håkkien vår 💙 Får han det ikke som han vil, da i den grad at han ikke får så mye godis han vil, så furter han tydelig. Han ligger da å stønner og oier seg 🤣 Samme om han har lyst til å gå å legge seg når vi ikke skal det, men her har jeg funnet trikset.. Jeg tar han med på soverommet, gir han en godbit og sier natta. Da legger han seg i kurven sin og sovner fort. Døren står åpen slik at at han kan gå hvor han vil. 

Det er lett å se når denne gutten er fornøyd 💙

Lykkepille på fire bein Håkki

Når vi er på Nes Camping og Kvikk er på Stall Jegersberg så koser de to brødrene seg sammen. Håkki har blitt god og trygg på Kvikk, selv om han synes det er litt skummelt når han spiser gress akkurat der han tenkte han skulle spise. 

Lykkepille på fire bein brødre

Lykkepille på fire bein – Kvikk

Fjordingen Kvikk har virkelig blitt en voksen hest. Ikke noe hopp og sprett eller annet fanteri. Han er en god læremester og gir masse glede. Hver økt, om det er på hesteryggen eller leietur eller i longsjelina, er en ren glede. 

Fjordingpower

Hjemme, på Stall Uller, rir vi for det meste i hallen. Skritter av ute, men ikke noe tur. Har begynt å leie han på tur hjemme, men har ikke kommet lenger en det. 

Stigende selvtillit på leieturer

På Jeløya i Moss, da på Stall Jegersberg, rir vi kun på utebanen og på tur. 

På utebanen til Stall Jegersberg

Kvikk trives godt ute. Han er positiv og gir 100%. Trodde aldri jeg skulle foretrekke å ri på utebanen eller på tur enn å ri inne i en hall. Nå er det absolutt ikke noe galt med ridehallen her, jeg merker det hjemme også at jeg egentlig liker mest å ri ute. 
Det samme er det med stevner, stevner ute er å foretrekke 😀

Det er terapeutisk å ri en god økt ute etterfulgt av en tur  🥰

Kvikk koser seg med de nye kompisene sine her på Jeløya. Han har to stykker som han leker med over gjerdet. Heldig er han som fant tonen med en hest og en liten shettis som er hans nærmeste naboer. 

Utetid er gull verdt

Kvikk og hesten har begynt å leke litt mer viltert. Så fluemasken til Kvikk fant jeg “ren og pen” inne hos hesten og shettisen. 

Fluemaske

Det viser seg at Kvikk og hesten koser seg masse med lek og moro 😁

Utetid med lek og moro

Nå er snart campingsesongen over for denne gangen, det samme er Kvikk sine besøk på Stall Jegersberg. Håper vi får mulighet til å ha med Kvikk neste år også. Både han og vi andre har kost oss med å ha han med oss.  Det er ikke uten grunn man sier “lykkepille på fire bein” 💙

Kos på leietur

Snart tilbake til hverdagen, da også med oppstart av treninger igjen. Jeg har ikke ridd for instruktør siden 13. juli. Det er to måneder siden det 😅 Blir spennende å se hva hun sier og om hun synes det er fremgangen eller tilbakefall ti hi 🤣

Leietur med lykkepilla

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Stigende selvtillit på hesteryggen

Stigende selvtillit på hesteryggen

Fantastisk tid med flott fjording

En fantastisk tid er over