in

Grønne stueplanter

Jeg ble medlem av en side som heter grønne stueplanter på Facebook. Siden jeg ble medlem der så har interessen for disse vakre blomstene bare økt og økt.

Grønne stueplanter

På denne siden på Facebook så legger folk ut bilder av de nydeligste blomstene du kan tenke deg. Man blir fort inspirert og ja kanskje litt hekta. Plutselig satt jeg der med 5 nye grønne stueplanter. Jeg kan ikke si at jeg helt vet navnet på alle blomstene jeg har hjemme, men det er moro med blomster. 

Fredslilje

Den største blomsten på dette bildet 👇 er en fredslilje. Denne fredsliljen fikk jeg i bursdagsgave av pappa for mange år siden. Den blomstrer i ny og ne 😊 Blomsten ved siden av som jeg ikke vet navnet på fikk jeg av hans kone. 

Grønne stueplanter - fredslilje

👇 dette er også planter jeg har fått i bursdagsgave og som jeg har hatt i mange år. 

Grønne stueplanter

Denne vandreren 👇 fikk jeg av min stemor. Den har virkelig vokst siden jeg fikk den 😍

Grønne stueplanter - vandrer

To av disse 👇 har jeg hatt i mange år, men gummiplanten eller gummitre som noen sier er ny. 

Grønne stueplanter - gummitre

Nå er vi over på helt nye blomster 😁

Grønne stueplanter - monstera

Grønne stueplanter - monstera og bonsai fiken

Grønne stueplanter - zz

Jeg vil tro det kommer til å flytte inn flere blomster fremover. Grønne stueplanter er absolutt favoritten. Noen av blomstene jeg har nå, ønsker mye lys så jeg har bestilt macramè fra Wish slik at jeg får hengt et par blomster i vinduet. 

Det er så kos med blomster og jeg har virkelig fått helt dilla. Synd jeg ikke får hatt blomster på vogna. Vi kan selvsagt ha blomster der også, men da må vi reise dit ofte nok så de ikke dør. Nå har vi vært her ofte og mye i det siste, men det er veldig greit å ikke være “tvunget” til å reise. Vil tro vi kommer til å ta med oss blomstene vi har hjemme om vi skal være på vogna gjennom hele sommeren. 
Har pyntet litt med høstblomster på vogna, det ble da litt koselig det også 🌹 

Hva er din favorittblomst? Av de jeg har nå så må det være denne her 👇
Den “gråter” dersom den får for mye vann ❤

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Verdens beste pelsbarn

Igang igjen – tilbakefall