in

Deilig å være igang igjen

Deilig å være igang igjen for verdens herligste Kvikk. Jeg var veldig usikker på hvordan Kvikk kom til å være å ri igjen etter å ha stått i 12 uker. Tror de fleste regnet med at han kom til å være litt vilter. I og med at han har mistet så mye muskler på disse 12 ukene syntes jeg det var best at noen i en litt annen vektklasse enn meg red han de første gangene. Må innrømme at jeg ikke turte ri han heller i og med at forventningen til hans oppførsel var noe lav. 😛 

Kvikk har blitt voksen, han er rolig og dannet under rytter. Mari og Thea jobber han teknisk korrekt noe jeg ikke helt har lært meg enda. Jeg har problemer med å få han til å gå på tøylen, men det har vi god tid til å trene på fremover nå. Opptrenings-skjemaet jeg fikk av Fred på Bjerke Dyrehospital er ganske detaljert og grundig så jeg vil tro at innen jeg begynner med dressurtimer igjen skal jeg klare å få han på tøylen (å gå på tøylen er når heste krummer hals/hodet). igang igjen

I dag var jeg i stallen litt etter klokken 8. Kvikk stod inne å spiste frokosten sin. Tok av han dekken før jeg hentet trillebåre og greip. Alltid like moro å møkke boksen med han i den. Bite litt i greipa og skalle i den er noe som tydeligvis hører med. Han var litt tullete i dag, veldig lett å skjønne hva han tenkte på… Han ville ut av boksen sin, prøvde på det et par ganger før han ga opp. Litt kos og selfie før jeg ordnet vannet hans. Kom ikke mer enn akkurat inn i boksen før han begynte å drikke av det lunka vannet. Drakk nesten en halv bøtte. 🙂 

Etter dagens mosjon ble det å sette på det nye fine dekkenet som i følge Horze er rosa. Vil nå heller si at det er mer lilla jeg, men kan strekke meg til rosalilla. Han fikk med seg en halv kg høy ut og lunka vann. Trives godt ute i solen denne karen her. 

Det er en lettelse at Kvikk ble friskmeldt og er i gang igjen. Snart er jeg igang igjen også. Ikke mange dagene igjen til jeg selv skal ri han nå. Gleder meg som et lite barn. 

Takk for at du leste bloggen min. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk ble friskmeldt

En flott helg er snart over