in

Ponnitroll

Kvikk kan være et virkelig ponnitroll og bøllefrø. Som pensjonert rideskolehest så kan han alle triksene i boka for å gjøre ting litt lettere for seg selv. 

Ponnitroll

Ponnitroll kan være så mangt. Det behøver ikke bety noe så veldig negativt og Kvikk er langt unna av å være noe negativt. Han er et nydelig ponnitroll med et enorm stort hjerte ❤

Min kjære hest har virkelig forandret seg de siste dagene. Jeg tror virkelig han trengte å få frese fra seg litt, noe han virkelig fikk når Pernille rei han 💜

Ponnitroll

I dag fikk Kvikk stå i gresspaddock i 15 min mens jeg ordnet stallarbeidet. Så rei jeg i rundt 40 minutter. Merker at jeg rir på en helt annen måte nå. Jeg er mer sliten og merker at jeg er sliten og støl i muskler jeg vanligvis ikke merker noe til. Veldig god følelse og nattesøvnen er det ikke noe å si på 😅 Kvikk var like fin i dag som i går 🥰 I dag gikk han så mye frem av seg selv at jeg kunne konsentrere meg om hender og ben. Det er så mye lettere å pirke rolige hender og rolige bein når fjordingen går frem og på tøylen av egen fremdrift. Kanskje har jeg knekt koden litt, selv om jeg er litt usikker på det altså. Jeg er derimot helt sikker på at det hjelper med trening 😁 

I dag hadde jeg husket å ta med meg godbit ned i hallen, noe Kvikk luktet med en gang. Han fulgte etter meg mens jeg møkket i hallen. Han ble nok litt skuffet når han ikke fikk den før etter vi var ferdig med ridningen. Kanskje det var derfor han var så flink i dag? Fordi han visste at jeg hadde godbit 🤣

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hest

Fjording