in

Sportsfjording

Sportsfjording, hva er egentlig en sportsfjording? Slik jeg har forstått det så er dette en fjording som er av den lette typen. Kvikk er ikke av den tunge typen. Han er lett og allsidig. 

Sportsfjording

Sportsfjording

I dag rei jeg kun litt. Jeg skrittet han i rundt 15 minutter før Pernille på stallen rei han. Var moro å se hvordan han egentlig skal gå og hvor flott dressurhest han er 😍
Jeg skulle gjerne klart å ri på den måten og få han til å gå så bra. Han var virkelig frempå og hadde en fart jeg ikke har sett før. Nå er ikke jeg så glad i fart, men jeg skal virkelig prøve å utfordre meg mer og mer slik at jeg kan bli litt mer trygg og ikke bry meg om at det går litt fort. 
Det jeg er mest redd for når det “går litt fort” er om jeg klarer å følge hans bevegelser og holde meg på dersom han skulle finne på å bukke litt eller kaste seg inn. Jeg blir tryggere og tryggere for hver dag som går, men det er vel alltid slik at det er “to skritt frem, et skritt tilbake”

Jeg rei han etter at Pernille hadde ridd han igjennom. Han var virkelig frempå og ivrig. Også så vâr for skjenkel, et lett trykk og han begynte å trave. Han gikk på tøylen og det var virkelig fart i han. Veldig moro å ri han, men det er så uvant at det er så fart i han. Var som å ri en helt annen hest. Jeg skulle nok ønske jeg hadde mer erfaring og ikke var så pysete til tider.

Kvikk fortjener kun det beste! Det var så tydelig at han koste seg masse i dag med Pernille. Han fikk løpe og rase fra seg litt. Han er ganske våryr for tiden 😆

Nå skal det virkelig jobbes med selvtilliten min fremover!! 

Selvtillit

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurhest – Kvikk

Hest