in

Hest

Hest er ikke bare bare alltid, men fy så moro og mye glede. Når sant skal sies så er det mye som ikke er like moro, men akkurat nå er alt moro. 
Hest er best 🥰

Hest

Det er ingen hemmelighet at jeg synes det er moro å matche hest og rytter.  

Matchende sett i oransje og brunt

Jeg har hatt noen fine brune belegg med litt oransje detaljer en stund nå. Jeg har prøvd å finne en matchende sjabrakk til de. I går var jeg så heldig å fikk en oransje sjabrakk med brun kant og tilhørende ørehette. Helt perfekt. Jeg fikk også med brune bandasjer med oransje detaljer og selvfølgelig helt oransje bandasjer. 
Jeg elsker å kle Kvikk i masse forskjellig fint og tror helhjertet at han synes det er veldig moro at jeg duller med han og gjør han fin 🥰

Hest

Etter at Pernille rei min sportsfjording Kvikk i går, forventet jeg at han skulle være ganske sliten og bedagelig i dag. Det var denne hesten ikke. Han var derimot veldig lydig og hadde en god fremdrift. Når jeg nå drev han frem i alle gangarter så var han positiv og jobbet på. En fantastisk ridefølelse. Gleder meg til utviklingen fremover ❤

Matche

Jeg har nå flere matchende sett til Kvikk og meg i masse fine farger. Jeg har flere sett en det er bilder av nedenfor. Mangler bilder av flere, men skal få tatt flere bilder. Da bilder av oss begge to i matchende farger 😅

PS of Sweden blå

PS of Sweden blå - hest

PS of Sweden rød

PS of Sweden rød - hest

Anky gul

Anky gul - hest

PS of Sweden merlot

PS of Sweden merlot - hest

Fairfield rosa

Fairfield rosa

Igjen PS of Sweden rød 

Hest og rytter PS of Sweden rød

Takk til min kjære mann for all peptalk og tålmodighet. Jeg er så glad for at akkurat du er min ❤

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sportsfjording

Ponnitroll