in

Fri i går bølle i dag

Kvikk fikk fri i går så da måtte han være litt bølle i dag. Er ikke lett å være fjording når det er vår i luften og det plutselig blir kaldere. Innimellom må man bare la følelsene (les energien) løpe løpsk. 

Bølle

I og med at Kvikk fikk fri i går så kunne vi trene litt ekstra godt i dag. Begynte med å skritte godt frem før vi begynte å trave rundt hele firkantsporet på begge hånd, litt godt frem. Serpentiner, skjenkelvikninger og samle før vi begynte med galopp. Jeg fattet venstregalopp og Kvikk kastet seg inn og bukket. Holdt meg da på og fikk han på plass før vi fortsatte å galoppere. Drev han frem i galoppen slik at han skulle få ut mest mulig energi. Merket på hele han at han trengte å få ut litt energi 😅 Han prustet godt etter å ha fått løpt fra seg litt. Vi travet rundt på sporet før vi tok noen runder i galopp igjen. Han galopperte godt frem og ble ganske så ivrig 🥰 Tok noen runder i trav, lettridning før vi avsluttet med noen runder i skritt. 

En fornøyd BØLLE

Vår

Det er jo vår nå så da var det på tide å skifte dekk på bilene og hengeren. Jeg hadde glemt hvor stygge felger jeg har på sommerdekkene til hestehengeren. Kommer til å savne de fine felgene til vinterdekkene, men slik er det når det man kjøper piggdekk. Da må man bytte til sommerdekk. Dekkmannen på Dekkskift sa at det snart var på tide å bytte ut sommerdekkene så da blir det nye dekk og felger neste sommer 🤩 Vi bruker Dekkskift AS som dekkleverandør, dekkskift og dekkhotell. Super fornøyd med servicen vi får der, og 2 biler og en henger blir alltid holdt godt skodd. 

Lettmetall felger på bil og henger

Lettmetallfelger på konebilen og hestehengeren. Har bare ikke lettmetallfelger på sommerdekkene 😣 Ble ikke akkurat det samme med sommerdekkene. 

Hestehenger med sommerdekk

Jeg parkerte hjemme litt før mannen min i dag. Akkurat tidlig nok til å hente hunden vår Håkki, og ta han med ut så han kan få møte pappa 🥰 Lukket opp bildøra for å hente ut en pakke og han hoppet rett inn❤

Min elskede mann og hund

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk måtte få fri

Stødig hest – Eken