in

Pengesluk – hest er best?

Pengesluk - Hest er best

Det å ha hest som hobby er virkelig et pengesluk – er det verdt det? Alt med hest koster. Stallplass, kraftfôr, veterinær, treninger, stevner og utstyr til hesten og meg selv. 

Det er viktig å ha en hobby og det er mange forskjellige hobbyer der ute. For meg så er det kun en hobby som gjelder; HEST💕
Nå er det nok ikke Kvikk som er den dyreste hesten jeg kunne hatt, men med tanke på 2 kolikkoperasjoner og at han er en dekkenspiser så forsøker han så godt han kan å sluke pengene våre 🙄

Pengesluker

Selv om det er et virkelig pengesluk å ha hest så er det fortsatt slik at hest er best. Jeg anser meg heldig for hver dag som går og at Kvikk er i livet mitt. Jeg er heldig som har en noenlunde tålmodig og generøs ektemann. Han er ikke alltid like tålmodig og kan komme med fraser som –du er aldri hjemme og tenk hva vi kunne gjort om du ikke brukte så mye penger på hest. Godt det går fort over 😅 Han er den beste ektemannen jeg kunne hatt 🥰

Mitt helt siste innkjøp til Kvikk er et regndekken med hals. Med det været vi har nå så tror jeg han kommer til å sette pris på det og jeg håper han kan holde pysjen tørr fremover. 

Regndekken med hals

Siste innkjøp til meg selv var et par dressurridestøvler. Disse har jeg ikke fått enda da de er bestilt etter mål og kommer da fra Italia. Dette vil ta 6-8 uker og det har kun gått 4 uker nå 😩 Gleder meg masse til de kommer 🤩.

Dressurtrening

I dag rei jeg for dressurtreneren min igjen. Det er så viktig å finne den perfekte treneren som passer både for hest og rytter. Jeg har virkelig funnet den rette treneren for oss 🥰 Håper hun vet hvor takknemlig jeg er 😅

Må si det gikk veldig bra i dag. Kvikk er så positiv å jobbe med, merker at han har en helt annen attityde. Ingen rampestreker, kun positiv energi. Tror nesten fôrregime han går på nå fungerer fint. 8 kg høy fordelt på 4 måltider, frokost av litt Champion Ekstreme og Champion Diamant + en frukt, grøt av Champion Diamant etter ridning, og grøt av Champion Diamant + Luserne + vitamin og salt til kvelden. 

Forsyner meg selv med høy jeg, pengesluk

Det er så deilig at vi fortsatt er på god tur fremover. Målet er minimum 1 stevne i måneden (apropos pengesluk) fra våren av. Da må det mye trening til 😅

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Kjempefornøyd med mitt Rainbuster med hals. Har det i 200g,men frysepinnen må ha så tykt når det er bare et par grader og regn. Håper vi får se dere litt på stevner her i området og da. Vi skal prøve å starte litt i oslo/Akershus neste år
    Hvis det er deniro støvler du har bestilt, så må du nok vente mye lengre enn de 4-5ukene – med mindre det har endret seg. De på stallen som tar bestilt, har ventet nesten dobbelt så lang tid. Og fikk feil søm i tillegg, så de måtte sendes tilbake. Håper du har bedre flaks 😊

  2. Bra du er fornøyd 🙂
    Nei, det er Pioneer jeg har bestilt. Ventetiden er 6-8 uker så det er bare å smøre seg med tålmodighet 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lengter etter våren

Regntid betyr regndekken med hals

Mørkere tid = tullete ponni