in

Studentblogg

Fremtidsplanene mine er endret og blondinebloggen vil av den grunn nå være en studentblogg! Det gikk plutselig opp for meg at jeg begynner å nærme meg 40 år og at jeg nå burde ha en såkalt femårsplan.
Vi skal ikke ha barn utover de firbeinte barna våres så hva satser man på da? Jo en karrière og da først en utdanning.

Toårsplan

Nå har jeg ikke helt en femårsplan, jeg har mer en toårsplan. Jeg har blitt student igjen ved Handelshøyskolen BI. Jeg har meldt meg på kurset personalledelse som er en del av studiet grunnutdanning i ledelse. 
Grunnutdanning i ledelse 
består av i alt fire kurs. Jeg har grunnleggende bedriftsøkonomi fra før så mangler da tre. Planen er et kurs nå og de siste to kursene til høsten. 2021 tenker jeg å ta på prosjektledelse. 
Etter to år vil jeg da ha en ganske ok utdanning. 

Studentblogg

Blondinebloggen vil nok aldri bli en ren studentblogg. Jeg kommer til å fortsette å blogge om reise, hest og ikke minst resten av livet mitt. Eneste forskjellen vil være at jeg nå vil skrive om studentlivet også.

Jeg har ingen formening om at det vil bli en lett reise de to neste årene, men det er absolutt en god investering. De to neste årene vil kreve full fokus og prioritering. Spise sunt og alle de nyttige tingene. Ikke noe junk eller noe som “sløver” hjernen. Studere hver eneste dag i tillegg til mann, firbeinte, hus og hjem. Jeg har trua 😃

Denne helgen 

Planen for denne helgen var å rydde og organisere fredag og lørdag. Mens på søndag er planen å ta igjen det de andre på kurset allerede har gjort. Jeg startet den 29. mens skolen egentlig startet den 13. januar. Første samling har vært, men er ganske sikker på at det er lagt ut et sted alt de gikk igjennom der. 

Problemet nå er bare at jeg ble syk i går. Ikke noe veldig alvorlig, kun forskjølet og feber. Dog syk nok til at planene for helgen ikke har gått helt etter planen. 

De firbeinte

Pga ryggen har jeg ikke ridd på en god stund nå, men mandag da skal jeg ri igjen uansett. Nå begynner jeg virkelig å få abstinenser. Jeg savner stalllivet og Kvikk masse. Jeg er nå innom stallen og ordner likevel, men nå når jeg ikke har kunnet ridd så har andre vært der for meg. Heldig er jeg som har så mange til å hjelpe meg 🙂
I dag var jeg innom stallen for å ta stallarbeidet og kose bittelitt med Kvikk. Mannen min og Håkki var med. Min aller kjæreste tok bilder av den korte kosestunden Kvikk og jeg hadde. 

Studentblogg Kvikk og Tonje

Kos i stallen med Kvikk

Håkki har begynt å bli en skikkelig stallgutt. Han elsker å bli med i stallen. Selv om han synes hestene er store så skulle han så gjerne luktet litt på de. Han og Kvikk stod snute til mule her om kvelden, det gikk veldig fint. Ble så stolt av Håkki som som oftest syntes at dette er litt skummelt. 

Håkki i stallen

Smil til livet og livet smiler til deg!
Blir en morsom tid fremover 😊

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ridenekt, kiropraktor og veterinær

Videoblogg – vlogg