in

Tune – Fôr og tilskudd viken LC-cup.

Fjordinger på Tune dressurcup

Da var tiden inne for Tune Dressurcup andre og siste helg, 11.06. og 12.06. Som første helgen så var dette Fôr og tilskudd viken LC-cup.

Jeg meldte meg like godt på alle 4 avdelingene med en gang, altså før første start. Noen ville vel tenke at det kunne være lurt å komme seg gjennom første helg og 1. og 2. avdeling først før man meldte seg på 3. og 4. avdeling som også er finalen. Reglene for å delta på Tune Dressurcup er at du må delta på 3. av 4. avdelinger hvorav avdeling 4. som var finalen er da den tredje.

Jeg hadde ikke noe å tape så jeg meldte meg på og har nå da deltatt i alle avdelingene.

Tune Ridesenter

Tune Dressurcup ble arrangert av to forskjellige Rideklubber. Første helgen ble arrangert av MOHSK, Moss og Omegn Hestesportklubb. Andre og siste helg ble arrangert av Råde og Onsøy Rideklubb.

Begge klubbene var helt fantastiske arrangørere. Har absolutt ingenting å påpeke, kun masse positivt. For meg som er så uerfaren så var dette et fantastisk sted å reise til. Til enhver tid følte jeg meg trygg og ivaretatt. Alle var snille og behjelpelige.

Fôr og tilskudd viken LC-cup 11.06.2022

Denne gangen fikk jeg god hjelp av Nina. Hun fokuserte på meg og det mentale. Fikk meg til å blokkere ut det rundt meg og “lærte” meg til å puste. Nervøsiteten forsvant ganske fort. Plutselig var det min tur til å starte. Ridefølelsen var god, den var mye bedre enn hva resultatet ble.

Altså nå skal ikke jeg klage, hovedsaken var at jeg kom meg igjennom samtidig som jeg hadde det litt gøy. Det var det målet jeg satte meg for dagen. Målet klarte jeg fint.

Vi endte på en delt 19. plass med 58,8%

LC cup Tune Ridesenter

Finalen i Tune dressurcup 12.06.22 LC-Cup

Jeg fikk hjelp av Nina på oppvarmingen denne dagen også. Puste, ro, blokkere ut alt annet. Det er kun Kvikk og jeg, og vi koser oss. Mens de andre hestene skvatt litt nå og da så var Kvikk og jeg opptatt med vårt. Hvem hadde trodd at om jeg holdt roen så gjorde han det he he.

Målet for denne dagen var å slå gårsdagens prosent, ha det moro og slappe av litt mer. Det gikk da tålig greit det. Ridefølelsen var enda bedre denne dagen med en delt 16. plass med 59,6%.

Mens rytter venter på resultatene så får Kvikk (Eken) litt velfortjent gress.

Godt med gress på Tune

Det er viktig å ha en godt team rundt seg. Et team som støtter og heier, og selvsagt pusher litt. Jeg er så heldig som har folk som heier på meg hjemmefra og på stevneplassen. Er heldig som har et godt trenerteam som hjelper meg fysisk og psykisk.

Samhold med hest på Tune Dressurcup LC-CUP

Jeg er også heldig som er gift med min beste venn som støtter meg i tykt og tynt. Han har blitt en veldig god hestepappa. Han er med oss på stevner, han er vår største sponsor og han filmer og tar bilder. Trøster og coacher etter beste evne. Min kjære mann er unik 💗

Kvikk og pappa

Tanker

Jeg blir så lett stresset og dømmer meg selv ganske hardt. Jeg har så ofte negative tanker som er veldig ødeleggende for meg. Jeg bryr meg alt for mye om hva andre måtte tenke og mene om meg og om Kvikk.

Disse tankene holder meg så mye tilbake da jeg blir så stresset at jeg ikke klarer å fokusere på mitt.
Ta for eksempel det å få en saltilpasser på besøk. Jo da skal hun se på meg ri i alle gangarter slik at hun får se hvordan salen ligger på Kvikk. Det jeg tenker på er jo at jeg rir for dårlig og at det “bare” er en syntetisk sal, jeg tenker at dette mener hun sikkert. Så hva skjer da, jo jeg får prestasjonsangst og klarer ikke å ri.

Det er vondt å hele tiden tenke dårlig om seg selv eller tenke at andre tenker dårlig om en. Denne helgen har jeg begynt å lære meg å koble ut annet, lært meg å puste og være mer avslappet. Altså jeg er ikke kurert, men det er en start 😅
Jeg hadde saltilpasser igjen nå på min Premier Equine Bletchley Syntetisk Monoflap Dressursal fra Smart Stall. Jeg tok meg i å tenke på hva hun måtte tenke om meg og oss. Trakk pustet dypt og fortsatte bare ri.

VI ER LIKE MYE VERDT SOM ALLE ANDRE UANSETT HVILKET NIVÅ VI ER PÅ, OG DET SPILLER INGEN ROLLE HVA ANDRE TENKER. VI HAR LIKE MYE RETT TIL Å HOLDE PÅ MED VÅRT SOM ALLE DE ANDRE.

Dersom vi skal komme oss dit jeg vil så må jeg få hodet mitt på plass først. Kvikk har bevist at han er voksen og at jeg kan stole på han like mye som han kan stole på meg. Vi er et godt team som lærer av hverandre. Nå skal vi cruise rundt i LC frem til vi får alt på plass og at vi får såpass høy prosent at vi tar noen plasseringer. Nå er det slutt på å stresse for å komme seg videre. Det er en grunn til at man sier at man må lære å gå før man kan løpe!

Resultater i LC3 til nå

Eidsvoll 20. september 2020 – 50,3%
Eidsvoll 12. juni 2021 – 56,8%
Ellingsrud 19. juni 2021 – 59,6%
Ellingsrud 27. juni 2021- 64 %
Tune dressurcup 14. mai 2022 – 59,2%
Tune dressurcup 15. mai 2022 – 61,6%
Nes Rideklubb 29. mai 2022 – 56%
Tune dressurcup 11. juni 2022 – 58,8%
Tune dressurcup 12. juni 2022 – 59,6%

Om du lurer på hvordan det gikk første helgen og da i 1. og 2. avdeling så kan du lese og se video her: Tune Dressurcup 2022 – første helg

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tune dressurcup 2022 Eken og Tonje

Tune Dressurcup 2022 – første helg

Kvikk i sommerparadis

Kvikk reiste til sitt sommerparadis