in

Dressurtime, PS of Sweden så klart

PS of Sweden Merlot

Som jeg skrev i går så skulle jeg ha privattime i dag med privattreneren min. Da er det nesten en selvfølge at jeg kler opp både Kvikk og meg i PS of Sweden settet mitt. Ikke helt en selvfølge, men det er moro og matche og jeg må jo bruke det når jeg først har brukt penger på det.

PS of Sweden

Jeg er så heldig å få ri for Gunn. Hun har en trenermåte som det ikke finnes maken til ❤ Alle timer med henne er motiverende og morsomme. Det finnes ingen øvelser som er kjedelige. Hun utfordrer oss på en slik måte at jeg føler meg helt trygg  når jeg rir for henne og jeg er sikker på at hun pusher oss i et korrekt tempo. Vi får lov å utvikle oss i vårt eget tempo selv om hun utfordrer meg og drar meg ut av komfortsonen.

PS of Sweden

LC3 – #dressursåklart

I dag red jeg program, denne gangen LC3. Vi har ikke øvd eller ridd program på over 1 år. Sist red vi LB4. Jeg hadde glemt hvor moro det er å ri program. Jeg tror det gikk ganske greit. Da spesielt med tanke på at det er første gang jeg rir det programmet og at det er et 20×60 program. 
Nå skal det jo sies at en av grunnene til at vi gjorde dette akkurat i dag er at det arrangeres programridning førstkommende fredag, 1. mai. Usikker på om jeg skal delta eller ikke, siste frist er onsdag 29.04.2020 klokken 20:00. Så i skrivende stund så har jeg da litt over 23 timer på meg til å bestemme meg 🤣

PS of Sweden Sjabrakk

Jeg har per nå tre PS of Sweden sjabrakker nå. Da i fargen merlot, rød og lys blå. Jeg har matchende bandasjer til alle tre sett, men til merlot har jeg jakke, genser og kortarmet topp som matcher. Det er riktignok kun jakken som er av samme merke, men det spiller ingen rolle 🙂

PS of Sweden sjabrakk

Dersom du vil se flere bilder av disse fine sjabrakkene så se mitt innlegg: Hest

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fjording

Programtrening på Østre Mørdre Gård