in

Klubbstevne i dressur i romjulen

Jeg tenkte ganske lenge før jeg lot meg overtale til å melde meg på klubbstevne i dressur denne romjulen. Jeg slet med å lære meg programmet, samt at det er første gangen banen var 20×60. Jeg har alltid ridd 20×40 bane. Det har virket så trygt med “kort” bane.

Mannen min ble med meg i stallen fredagen for å hjelpe meg med å lære meg programmet. Både han og jeg hadde på oss headsett slik at vi kunne prate med hverandre under ridningen. Han hadde programmet foran seg og passet på at jeg red riktig 🙂 Snill mann jeg har <3

Klubbstevne i dressur i romjulen

Vi kjørte oppvarmingen inne i puljer på grunn av snø og kulde. Jeg var startende nummer to i klassen. Når dommer sa at det var igjen et minutt til start så sa jeg at vi kunne starte med en gang om det var ok for henne. Jeg tenkte at jeg må bare komme meg igjennom dette. Var fortsatt ikke sikker på om jeg kom til å huske programmet eller om jeg kom til å få bestått.

Jeg kom meg da igjennom programmet uten noen forglemmelser. Det var to premierte i klassen. Jeg var så sikker på at det ikke kom til å bli plassering på meg. Når dommer ropte opp at vinneren av klassen fikk 66,129 % og så sa mitt navn, så var jeg ikke helt sikker på om jeg var våken eller om jeg drømte. Dette hadde jeg ikke trodd i det hele tatt. Gleder meg masse til stevnesesongen nå begynner, jeg begynner allerede nå å drømme om LA innen utgangen av 2019 🙂

Her kan du se Eken og meg i LB4

Jeg var så heldig at jeg fikk mye fint heste-relatert utstyr. Bag til ridehjelmen og bag til salen min.

Ut på tur

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hestebilen er i boks

Årets siste dressurtrening