in

Romjulstrening i dressur

Fin i LeMieux

Romjulstrening og da i dressur er noe som hører julen til. For meg så har det blitt en liten tradisjon å ha dressurtime i romjulen, “romjulstrening”.

Annen dag jul

Kl 14:00 annen dag jul skulle jeg da altså ri for dressurtreneren min Gunn. Vi hadde pyntet oss i denim i dag. Hilde fikk jobben med å ta bilder av oss i dag 😁

Fornøyd etter årets romjulstreningRidebuksen er kjøpt på rytterhjørnet.no og var en julegave fra Kvikk og Håkki. Sjabrak og bandasjer er av merket Lemieux som jeg fikk i julegave fra mamma. 

Romjulstrening

Han var enormt tung på timen i dag. Kvikk var på galopptur i skogen i går hvor han fikk løpt fra seg litt, så kanskje ikke så rart at han var litt sliten i dag. Jeg er veldig takknemlig for at Tone tar han med på tur i skogen så han får galoppert “i det fri”.
Som sagt så var han veldig tung å ri i dag. Da det i morgen er programridning så valgte vi å avslutte timen bittelitt tidligere. Håper virkelig han er litt mindre tung å ri i morgen da jeg har lovet å gi alt jeg har og virkelig få han frem. 
Jeg er så spent på hvilken prosent vi får i morgen at jeg har sommerfugler i magen. Krysser fingre og tær for at nervene holder seg borte i morgen. Jeg har programmert mitt hode til å tenke at dette kun er en vanlig trening og ikke noe annet. 

Som et lite barn

Romjulstrening og programridning på samme helg, morsomt for 12 åringen i meg dette her 🤗 Jeg blir jo som et lite barn når jeg driver med hest 🤣

Jeg har tenkt mye på hva jeg skal ha på meg i morgen. Jeg tenker hvit ridebukse og en hvit ullgenser. Ullgenseren har litt orange mønster så tenker jeg da tar det orange settet med sjabrakk og bandasjer. 

Verdens beste hest - dagens outfit

Om jeg ikke går for hvit ridebukse og PS of Sweden jakken min da.. Da blir det nok det settet her: 

PS of Sweden Merlot

Uff valgets kvaler..

 

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En annerledes jul

En litt annerledes jul

Fin i LeMieux

LeMieux – Le Mieux