in

Sperre her og sperre der, noe så tøysete

Fineste fjordingen - Sperre

Jeg må si det er fryktelig tøysete og bortkastet å få en såkalt sperre. Med sperre tenker jeg da på tanker som stopper meg fra å ri og ha det gøy. Når jeg rei i går merket jeg akkurat hvor tøysete dette her er!

For en tøysete sperre!

En meget klok ung dame sa en gang til meg at for å komme over en eventuell sperre er å ri og da ri masse. I en periode red jeg hver dag og da opp til to hester om dagen. Jeg hadde ikke så mye sperre da. Nå har jeg hatt litt fri i det siste, da blant annet grunnet studier og en 72 timers eksamen, og må ikke glemme vår herlige utflukt til Grand Hotel. Tror jeg har hatt godt av å ha litt fri i det siste da det har vært mye med skole, jobb og alt annet.

Det skal bli bra å fokusere på ridningen igjen. 1-2 timer for instruktør i uken og ellers presse meg selv en god del så blir dette bra og sperre bli borte 🤗 

Sperre er noe tøys

Jeg hadde jo saltilpasser for litt over en uke siden hvor vi kom frem til en løsning med pad frem til Kvikk har fått litt mer ryggmuskler. Når han blir litt mer opptrent så blir det ny sal på han. 

Utstyre i orden selv med sperre

Ikke noe mer sperre fremover nå takk! Nå skal vi ri masse og konsentrere oss om å jobbe. Masse intervalltrening og fremover. Og ikke minst mye galopp. Fineste Kvikk fortjener kun det beste 💙 Jo mer han brukes jo mindre sprell gjør han. Altså han kan prøve å komme seg litt unna dersom det er litt tungt, men det er på en helt annen måte 😅 Fineste pensjonerte rideskolehesten 💙 

Jeg har for øvrig funnet ut at sal og pad ligger best dersom jeg bruker dressursjabrakkene til PS of Sweden. De er noe for seg selv de. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En natt på Grand Hotel – Oslo

Treningsglede med hest