in

Ny dag, nye muligheter

Da var det på ny en ny dag. Klager ikke over det altså, mange som ikke får en “ny dag” her i livet. Jeg er glad jeg er frisk og har livet i behold. 🙂

Som jeg startet i dag er det en ny dag. Tirsdag, spiller egentlig ingen rolle hva slags dag det er for vips så er det mandag igjen. I kveld er det ingenting som skal skje. En hel kveld som går til studier. Hadde en slik kveld i går også, men samtalen om ny bil kom opp og vi ble distraherte og satt og snakket om dette i et par timer. Rart hvor mye man har å snakke om når man egentlig skal/må gjøre noe annet. Vi fikk heller ikke så mange timer i går heller. Når vi kom hjem etter jobb var det bare å begynne å måke snø. Etter måkingen var det jo bare å lage middag. Klokken ble godt og vel syv før vi var ferdig med å spise middag.

Krysser fingrene for at det ikke kommer noe mer snø på en stund nå. Middagen i dag går kjapt, kun varme opp lapskausen fra i går. Vi har tatt en pause fra Godt Levert, selv om maten var både variert og god ble jeg litt lei. Så nå er det ukesplan som gjelder. På planen står det lapskaus mandag og tirsdag.
Ser frem til en hel kveld kun med studier. Er ikke like lett å holde denne ukesplanen til BI, men det er snart påske. Med så mange fridager i påsken kan jeg få tatt inn litt.

Fineste Kvikk

Vi hadde løshopping i stallen her på søndag. Kvikk hadde ikke tid til å vente så gira var han. Han nærmest fløy over hindrene, stoppet i enden der hvor stalljentene stod klare å ta han i mot med kraftfôr. Næringsvett det har han. 🙂

Kvikk, ny dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Skulle hatt noen timer til i døgnet

Fotballsesongen er i gang