in

Fotballsesongen er i gang

Nå kjenner jeg at jeg skulle hatt mange flere timer i døgnet, slutte å sove tror jeg. Nå når fotballsesongen er i gang så blir det fort 2-3 kamper i uken. Vi måtte få med oss åpningskampen på fredag. Og jeg måtte selvfølgelig få med oss første kampen til laget i mitt hjerte, Lillestrøm. Vet ikke om jeg skal kommentere den kampen så mye, 1 poeng mot Start var vel ikke helt det store. Men jeg har tro på en plassering blant de 4 øverste i år. 🙂

Må jo si at 2-3 kamper i uken sammen med alt annet jeg/vi gjør så kommer det til å bli lite søvn. Jobb, mann og hest kommer selvfølgelig først, men jeg har jo studiene også. Jeg prøvde å gjøre skoleoppgaver samtidig med kampen i går, kan ikke si at det var lett. Jeg prøvde i det minste. 🙂 Frem til eksamen blir det å se kampene hjemme i egen stue, det er også ganske greit i og med at det ikke er direkte varmt ute. Når eksamen er over så blir det kamp på Åråsen. Problemet er bare at da har laget tatt sommerferie. Vente til etter sommerferien da før vi tar turen til Åråsen.

I kveld må jeg få med meg VIF kampen så jeg får sett hva slags lag de har og hvordan fatning de er i år.

Fotballsesongen

Rosa Sløyfe Stevne Melgaard Hestesenter, Fortuna Rideklubb

I går søndag 13.03.16 var det Rosa sløyfe stevne i stallen. Stevnet ble arrangert i samarbeid mellom Michelle Engers minnefond og Fortuna rideklubb. Alt overskudd gikk direkte til Michelle sitt minnefond til ære for mammaen hennes som i 2014 gikk bort på grunn av brystkreft bare 42 år gammel. Arrangementet fikk inn ca 10 000 kr. 🙂 Dersom du ønsker å hjelpe Michelle med å nå sitt mål om å samle inn 1 000 000 kroner til kreftforeningen trykk HER. 
Kvikk var med i 70 cm og 60 cm klassen. Han var så fin og flink atte, det var også jentene som red han.

Kvikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ny dag, nye muligheter

Helgen før påske