in , ,

Bytur med konsert og hotell

Den 22. mars 2016 hadde James Bay konsert i Norge for første gang. Vi fant ut at vi da like godt kunne ta en skikkelig bytur med hotell, spise ute og da selvfølgelig konserten. Vi sjekket inn på Comfort Hotell Express Youngstorget  før vi tok turen til Majorstuen og Kverneriet.

Rommet vi fikk i 10. etage må være det beste rommet vi har hatt på dette hotellet. Det var et stort fint rom med akkurat de tingene man trenger. 🙂 Fin utsikt var det også. Eneste jeg ikke likte ved rommet var toalettet. Firkantet toalett er ikke noe for meg, den var egentlig litt ubehagelig å sitte på.

Comfort Hotell Express Youngstorget Oslo bytur

I følge OsloBy har Oslo fått en ny burger himmel, KvernerietEtter at vi leste dette fant vi ut at vi fikk teste det ut selv. Fant fort ut at dette kom til å bli en smule “dyrt”. Det var så mye vi hadde lyst til å teste så det ble 3 forretter og hver vår hamburger til hovedrett med 1 pomfri på deling. Til forrett ble det Spicy chicken wings, spearribs og chili cheese fries. Alle forrettene var sterke, litt for sterke for meg. Men OMG så godt. Til hovedrett ble det en Burgler på meg og en Umani på mannen min. Vi måtte jo smake på hverandres burger, min vant glatt. 🙂 Med maten, isvann og 2 cola til mannen min og med driks kom regningen på 800 kr.

Forrett

Forrett Kverneriet

Hovedrett

Burgler Umami Kverneriet

Bytur

Jeg elsker disse gangene hvor vi har mulighet for en liten bytur. Når vi først tar oss en bytur så er det greit å ta den helt ut også. Koser oss masse og holder liv i forholdet vårt. Ikke det at forholdet vårt trengs å holdes liv i, vi er på vårt 18. år som kjærester og er like forelsket nå om ikke mer. 🙂

James Bay, Sentrum Scene 22.03.16

James Bay er en britisk artist på 25 år (04.09.1990). Han slapp i fjor ut albumet «Chaos And The Calm» som klatret rett til topps på hitlistene i Storbritania. Han fikk «Critics choice»-prisen under årets Brit Awards og var nominert til tre kategorier under Grammy Awards.

Jeg gledet meg til konserten. Det viste seg at han er tusen ganger så bra live, trodde ikke det var mulig i og med at han er så fantastisk på “opptak”. Konserten var en virkelig opplevelse, håper virkelig han kommer tilbake snart. Om du får mulighet til å gå på konsert med denne karen så “go for it”. Absolutt verdt pengene sine. Tårene kom selvsagt ved et par av sangene, det er meg det. 🙂

James Bay i Oslo 22 mars

For dere som har fulgt bloggen min litt fikk vel med dere den kjekke bartenderen når vi var på Weird Al Yankovic konsert? Han var på plass i går igjen han, like kjekk som sist. Trykk på linken i blått for å se kjekkasen. 🙂

Avslutter med dette klippet av James live:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Helgen før påske

Dressurtime og grilling langfredag