in , , ,

Mannekeng, Flatebyfestivalen 22.08.15

I gårsdagens innlegg, fredag og konsert, skrev jeg at jeg i dag skulle gå utenfor komfortsonen min, det har jeg virkelig gjort i dag.

Mannekeng

I dag har jeg vært mannekeng, eller modell som det også heter. Jeg har sammen med flere andre vist frem klærne til Beauty Lifestyle Klinikk og Butikk.
For meg som alltid har vært sjenert og tilbakeholden er dette virkelig et stort steg. For 4 år siden ville dette vært utenkelig. Dette var veldig moro, for et adrenalin kikk. Når man gikk opp på scGjøre seg klar for å gå mannekengenen, skulle posere og “selge” seg selv var det litt skremmende, men etter første antrekk var vist ble det bare moro og det meste glemt når man gikk rundt og viste seg frem. Det var først når jeg stilte meg opp i påvente av å gå ned igjen nervøsiteten kom tilbake. Det var en del mennesker der for mannekeng-oppvisningen, folk plystret og heiet. Mannen min var med å tok bilder, ble ganske så bra bilder skulle tro han var proff 😉 Ei venninne av meg stod sammen med publikum og heiet, var en virkelig støtte å ha henne der, hun var også stor hjelp når jeg skulle skifte til antrekk nummer 2. Vi hadde ikke mye tid på oss til å skifte til neste antrekk, men vi klarte det alle sammen. Vi hadde jo god hjelp og støtte rundt oss av Liss og Else som driver Beauty Lifestyle Klinikk og Butikk. Jeg er super fornøyd med opplevelsen.  Alt i alt er jeg en erfaring rikere, og jeg hadde det veldig moro. Kanskje anledningen byr seg en annen gang?

Vi skulle møte opp ferdig sminket og med ferdig hår.

Jeg likte klærne så godt at jeg kjøpte alt unntatt jakken jeg hadde på meg på første antrekk.

Første antrekk, casual:

Første antrekk

Første antrekk2

 

Antrekk nummer 2, business eller party? 

Antrekk 2

Antrekk 2 2

Antrekk 2 3

Antrekk 2 4

Antrekk 2 6

 

Et stk fornøyd mannekeng.

 

Fornøyd

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fredag og konsert

Rideskole og fôrhest igjen, endelig