in , ,

Skulle hatt noen timer til i døgnet

Kvikk - døgnet (5)Døgnet er for kort, 24 timer holder ikke. Jobb, skole, blogg, hest, samliv, dronekjøring, hus og hjem. Selv om døgnet er for kort så elsker jeg livet mitt. Jeg liker å ha mye å gjøre. Selv om det ikke er alt jeg rekker så prøver jeg å prioritere så godt jeg kan. Merker at det blir litt selektiv prioritering. 🙂 Mann, hest, jobb, skole så huset. Jeg får gjøre som hun på tv reklamen og ansette en aupair som kan gå på jobb for meg så kan jeg ordne alt annet på dagtid. 🙂

I dag har jeg vært på min første ridetime på min egen hest. 🙂 Dressurtime for Marit Hemmingby Nielsen. Det var moro og lærerikt. Herlig dame. Gleder meg masse til neste gang. Føler meg som et lite barn igjen. Prøvde ut en ny dressursal av merket Globus. Gjorde som i gamle dager og red uten sjabrak, må visst det for å teste salen ordentlig. Salen var ikke helt match så letingen fortsetter, men jeg har ikke dårlig tid.Kvikk - døgnet (4)

Kvikk - døgnet (3)

Kvikk - døgnet (2)

Kvikk - døgnet (1)Det har vært mye å ordne nå som jeg har blitt hesteeier. Omregistrering av eier i Norges rytterforbund. Ordne forsikring. Kjøpe litt, les masse, utstyr til Kvikk. Må si at jo mer jeg holder på med han jo mer kjent blir vi og jo mer blir jeg glad i han. Han er bare fantastisk, angrer ikke et sekund på at han ble min.

Irriterende telefonselger

Ble forresten oppringt av en selger i dag på hus-telefonen, ja vi har fortsatt hus-telefon. Han fortalte at de nå skulle kjøre ut toalett og tørkepapir og lurte derfor på om jeg ville ha. Nei takk sa jeg pent. Hvorpå han lurte på hvorfor ikke. Jeg sa at jeg har nok og trenger da ikke dette nå. Han ville da vite hvor mange ruller jeg hadde. Jeg svarte strengt: NEI SA JEG, SLUTT Å RING. Makan til pågående selger 🙂

Så et ganske fint bilde med en artig tekst på 🙂 Tihi

Min hest

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mat levert rett på døren

Ny dag, nye muligheter