in ,

Ekte eller fake hår? Hva tror du?

Mange spør meg om håret mitt, er det ekte eller fake? Mitt hår er helt ekte, her er den ingen hår-extensions. Eneste som er fake med håret mitt er fargen. Jeg er naturlig blond, bare ikke så blond som jeg alltid har vært så derfor blekes det et par nyanser.

Tonje ansiktNår jeg hadde kort hår så var jeg ikke så nøye med håret mitt, det vokser jo tross alt ut igjen, hår er hår. Fargen var ikke mye pen må jeg si. 127_2720Noen måneder før vi skulle gifte oss fant jeg ut at jeg ikke ville ha en “fake” hårfarge så med hjelp av mannen min klippet jeg av meg alt håret. I og med at jeg alltid har hatt lyst hår tok det ikke lang tid før jeg bleket håret igjen. Med tanke på at vi skulle gifte oss og jeg da ville ha oppsatt hår med korketrekkere så var dette en av de dummeste ideene jeg noen gang har hatt. Selv om håret var superkort bare noen måneder før selve bryllupet ble det langt nok til både oppsats og korketrekkere, så denne dagen var bruden veldig fornøyd. <3

Bryllupet vårt

Bryllupet vårt

 

Håndlaget Tiara

En stund etter bryllupet den 07.07.07 klipte jeg meg kort igjen, håret mitt var så slitt og ødelagt så jeg hadde egentlig ikke noe valg.

Kort

 

Dette bildet er tatt i startfasen etter at sparing til langt hår har startet.

i stafasen

Fast frisør er tingen

Etter at jeg begynte å spare har jeg startet med fast frisør. Jeg bruker kun Siri, hun har vært min frisør i mange år nå. Har prøvd andre frisører, men jeg blir aldri fornøyd. Så jeg holder meg til Siri, kan ikke hun nei da venter jeg til hun har tid.
Jeg har vært modell for lærlingen på frisørsalongen jeg går til, hun trengte en blond modell for farge og styling. Jeg ble veldig fornøyd, fargen ble vasket ut etter noen hårvask.

HårmodellHårmodell 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg ble så fornøyd med stylingen at dette måtte prøves på julebordet, hårfargen var noe utvasket, ble da ganske så bra.Julebord

 

Donut er ganske så “classy”, fungerer til pent som til jobb. På dressurstevner er dette et must.

Donut

 

Sist gang jeg var hos frisøren min fikk hun “leke” seg litt med håret mitt. Så det ble en “Elsa-flette” fra filmen Frost.

Ekte eller fake, Frost flette

Ekte eller fake??

Håret mitt er absolutt ikke fake, her er de kun ekte hår som blir tatt godt vare på. Om kvelden blir det flettet slik at det ikke skal slites når jeg sover. Jeg bruker forskjellige hårprodukter som moroccanoil. Jeg bruker sololje, sjampo og balsam beskytter mot solen når jeg er i syden eller andre steder med mye sol, solproduktene beskytter også håret mot klorvann og saltvann.

Hva mener du? Ekte eller fake?

Hyggelig å høre at det er så mange som  synes håret mitt er pent. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Trening og diett, alltid like lett?

Sunn og god mat fra Grethe Roede