in

Prøve noe nytt

Det å prøve noe nytt innimellom er et must. Det har jeg gjort flere ganger i dag og kommer til å gjøre det flere ganger fremover. Så vanemenneske jeg er så er det ganske godt gjort av meg å gjøre ting annerledes. 😉

Prøve noe nyttStartet morgenen med å lage en god frokost til mannen min og meg. Egg og bacon, samt omelett i muffinsform. Det ble kjempe godt. Bør virkelig prøves. Smakte godt og var ganske lett å lage. Lage to stk med brød i bunnen, bacon rundt, ost så et egg. De to siste var omelett med bacon, sjampinjong og ost. Dette sto i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Egg og bacon kunne stått litt mindre, men omeletten trengte de 15 minuttene. Så neste gang tror jeg ikke jeg lager de sammen om jeg ikke har 2 forskjellige former da. 🙂 Trykk på bildet for å få det større om du ønsker å se det bedre. Er forøvrig redd for at dette blir frokosten i morgen også, må kose seg litt i helgene også da.

Vi er litt nostalgiske for tiden så vi har begynt å se gamle filmer. Først så vi alle Olsen Banden filmen, må si jeg ble skuffet over siste film. Vi er nå ferdige med å se alle Rocky filmene og har nå begynt å se Batman. Vi har faktisk ikke sett alle filmene tidligere, og så nå at det skal komme en “Rocky” film på kino 15 januar.

KalkunmiddagTil middag i dag hadde vi kalkun, fløtegratinerte poteter, brokkoli og saus. Var veldig godt om jeg får si det selv. Jeg stekte kalkunen i stekepose. Første gangen jeg har brukt stekepose, men det kommer jeg absolutt til å gjøre igjen. Så lett og uten søl. Bare så synd man blir så fort mett, det er mye mat igjen. Kalkun til middag i morgen og kalkunsalat på jobben til uken. 🙂 Blir nok spist opp alt sammen.

Mandag begynner skolen så denne helgen er siste helg uten studier på en stund. Gleder meg masse. Tror det kommer til å bli moro da jeg syntes faget virker ganske så interessant. Budsjett, regnskap med mer.

Jeg føler at man må følge drømmene sine, man blir ikke yngre med tiden. Kjedelig å våkne opp og det er for sent å følge sine drømmer. Jeg forventer at alle mine drømmer, store som små, er i boks innen 2017 er omme. Carpe Diem – seize the day – Prøve noe nytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Torsdag alt nå – snart helg

Kvikk – Melgårds Eken