in

Nytt år, nytt liv og alt det der

Nå som det er et nytt år er det jo alltid slik at man tenker at man skal starte et nytt og bedre liv. Det er i alle fall slik for meg. Nytt år betyr nye, drømmer, nye krefter, nye muligheter, nye feil som skal begås, sunn og god mat, studier, nye mål og forhåpentligvis masse moro. Og tid sammen med familie og venner, må ikke glemme det. 🙂

Jeg har fått plass på BI sitt spesialkurs grunnleggende bedriftsøkonomi så nå er det ingen vei tilbake, skolen starter 11.02.16 og første samling er den 22.02.16. Spennende, gleder meg faktisk til å sette meg ned med studier igjen.

På veien til et sunnere liv har vi valgt å prøve Original kassen fra Godt Levert. Vi har jo hatt Godt Levert sin matkasse med oppskriftene til Grete Roede tidligere. Nå er det jo slik at jeg ikke slanker meg, jeg ønsker kun å spise litt sunnere. Det er viktig for meg at det er sunn og nyttig mat, dette er jo Ole Martin spesialist på. 🙂 I denne ukens matkasse var det gode råvarer og spennende retter. Pasta med kapers, røkelaks og ruccola. Stekte pølser med linsegryte og salat. Og sist men ikke minst Svinekam med gulrøtter, ovnsbakte poteter og sennepssaus. Jeg elsker å lage mat så det er godt å få litt inspirasjon fra Godt Levert. Jeg får ikke kun råvarene og oppskriftene på døren, jeg blir også “skolert”.

Nytt år, Originalmeny Godt Levert

Nytt år

VeslaFikk beskjed i dag om at mitt ønske vedrørende bytte av fôrhest var i orden. Så nå har jeg ikke Vesla (Morgin) på fôr lenger. Kommer til å savne å tilbringe tid med henne, hun er jo så god. Vesla var første hesten jeg galopperte på og jeg har lært en del av henne, men jeg føler at om jeg skal videreutvikle meg så må jeg ha en skikkelig læremester som kan litt mer. Så derfor spurte jeg om det var mulig å bytte til Fjordingen Kvikk. Jeg har ridd han en del tidligere i rideskolen. Har også ridd han på sprangstevne når jeg var med på stevnetreningshelg, red han også på mitt første rideskolestevne i dressur. Jeg hadde noen uker tidligere falt av Vesla og var fortsatt stiv og litt mørbanket. Programmet vi red var ryttertesten, vi kom på siste plass. For meg er det ikke så farlig hvilken plass jeg kom på, hovedsaken var at jeg gjennomførte. Jeg tror jeg hadde ridd i 4-5 mnd jeg når jeg deltok på dette. Jeg har nå meldt meg opp til programtrening med dommer. Skal da ri LC1. Jeg har masse sommerfugler i magen.

Melgaards Eken

Bilde av Kvikk og meg på ryttertesten 07. desember 2013.

Kvikk rideskolestevne desember 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Er 2016 året for forandringer?

Torsdag alt nå – snart helg