in

Dressurtreninger – ikke bare bare

Jeg har lagt sprangen helt på hylla, nå er det bare dressur som gjelder. Jeg har meldt meg på faste dressurtreninger for Helene Bibow Todal mandager, samtidig skal jeg prøve å få med meg de fleste dressurtreningene torsdagene også.
Jeg merker så stor forskjell på om jeg rir for instruktør en eller to ganger i uken. Målet er LA før året er omme så det må hardtrening til.

Jeg har også meldt meg på dressurtrening en hel helg på Uller for Ellen Birgitte Farbrot i april. Dressurtreninger to dager etter hverandre blir bra. Om dette er en suksess så vil jeg prøve å få med meg 1 treningshelg for henne i måneden også.

Jeg håper at jeg skal nå mitt mål i løpet av året. Jeg skal gjøre mitt aller aller beste for å nå mine mål i det minste. Det står ikke på folkene rundt meg ihvertfall 😍

Dressurtreninger for Helene

Takk for at du leste bloggen min. 
Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lukas Graham på Royal Arena København

Ut på tur med hest og henger