in ,

Crazy dag hos frisøren

I dag følte jeg meg litt crazy når jeg var hos min frisør Siri på La Bonita Strømmen. Har tenkt på det lenge at jeg vil gjøre noe nytt. Tror jeg har gjort det samme med håret i rundt 10 år nå så det var vel egentlig på tide med noe nytt. Det er masse jeg har lyst å gjøre med håret, men valgte å starte med dette. 

Ingen vei tilbake når frisøren tar frem barbermaskinen  😆 

Ingen vei tilbake

Crazy dag hos frisøren

Håret ble så mye mer luftig og lett nå. Skulle så absolutt gjort dette litt tidligere. Sånn rett før sommeren ble så varm. Tror jeg skal fortsette med dette, det er så mange måter å leke med håret på nå. 

Strålende fornøyd

Skulle nok barbert nakken før etterveksten ble bleket slik at den ikke ble så lys, men jeg skal tilbake til La Bonita om ikke så lenge slik for å lage et kult mønster evt legge i litt farge. Greit å være litt crazy i blant, spesielt når midtlivskrisa nærmer seg kan det bli litt crazy. 

If you never try

If you never try, you’ll never know!

Etter noen timer hos frisøren tok mannen min og jeg turen til Strømmen Storsenter for en liten shoppingrunde og litt lunsj. Lunsjen ble fortært hos Jordbærpikene. Veldig god mat.
Mannen min tok en cola og ostesmørbrød mens jeg tok en salat og en kaffemocca. Vi fikk shoppet hver vår hettegenser og endelig fikk jeg tak i en liten treningssak som man bruker til å trene innsiden av lårene. Har faktisk leitet ganske lenge etter den. Ble veldig overasket når jeg fant den i en duppeditt butikk. 

Lunsj hos Jordbær pikene

Og du… husk dette: 

På et øyeblikk kan alt forandres…
Så tilgi ofte, og elsk med hele hjertet!
Kanskje får du aldri sjansen igjen…

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En fantastisk ferie er over

Hestedrømmen