in

Er 2016 året for forandringer?

Nyttår, vi er nå i 2016 og tiden er da inne for nyttårsforsetter, forandringer og litt planlegging. I 2015 startet vi med budsjett, veldig greit å se hvor pengene blir av. Budsjettet er nå oppdatert og viser at 2016 blir et bedre år økonomisk enn i 2015, lavere rente på lån og bytte av forsikring fikset det. 🙂

ForandringerJeg fullførte jo generell studiekompetanse eller artium som det også kalles for en liten stund siden. Da jeg ikke fullførte VGS måtte jeg ta dette i voksen alder og ved siden av 100 % jobb. Det var ganske slitsomt da det ble 2-3 fag i halvåret, men det gikk. Nå er tiden inne for litt skole igjen. 22 januar starter jeg på BI. Jeg skal ta grunnutdannelse i ledelse, denne består av 4 kurs med 7,5 vekttall per kurs. Jeg skal gå kurset grunnleggende bedriftsøkonomi nå, regner med å bruke 2 år på å fullføre grunnutdannelse i ledelse. Det er så mye annet jeg driver med, og da jeg ikke ønsker å kutte ut belager jeg meg heller god tid på studiene slik at jeg får gjort alt. Jobb, ridning, styreverv, trening, samt at jeg ønsker bittelitt fritid også. 🙂

hestene 2015Jeg ønsker å bruke litt mer tid i stallen enn jeg gjør nå. I 2015 hadde jeg rideskolen 1 gang i uken samt fôrhest annen hver fredag og lørdag. 8 dager i stallen per måned er ikke så mye at det gjør noe. Nå i starten tenker jeg at det blir rideskole og privattime 1 gang i uken, samt fôrhest annenhver fredag og lørdag. Dette blir jo hest minimum 4 ganger mer per måned. 🙂 Jeg har også lagt inn forespørsel om å bytte fôrhest. 🙂 Jeg har stort ønske om å videreutvikle meg, noe jeg føler blir litt vanskelig med nåværende fôrhest. Jeg har kommet lengre med henne, men føler det stopper litt. Tenker også at det kan bli et mulig kjøp av hest etterhvert, alternativt halvfôr eller helfôr. Hadde kanskje vært en fordel å ha en hest på helfôr for en periode slik at jeg får erfare hvordan det er før jeg kjøper en.

NyttårsforsetterNår det kommer til nyttårsforsetter har jeg faktisk få denne gangen. Ønsker å bli litt sunnere og bli litt mer aktiv slik at jeg får mer overskudd. Greit med litt overskudd når man har planlagt et noe tettpakket program for året.

Forandringer

Det blir ikke så mye forandringer i 2016, men noe forandringer blir det da. Starter på skole igjen, denne gangen BI så det blir jo spennende. Noe mere tid i stallen. Jeg tror 2016 blir et fantastisk år med eller uten forandringer.

 

Godt nytt år alle sammen, 2016 kommer til å bli super!

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Jul og juleforberedelser

Nytt år, nytt liv og alt det der