in

72 timers eksamen overstått

Da er jeg endelig ferdig på skolen for denne gangen. 72 timers eksamen i ledelse i teori og praksis er overstått. Nå er det bare å vente på karakteren noe som kun skal ta 3 uker 😁

Ledelse i teori og praksis

Dette er ett av fire fag som inngår i studiet grunnutdanning i ledelse. Når jeg begynte på dette nettstudiet januar 2016 så var planen å bruke 2 år, men slik skulle det ikke bli. Jeg tok først grunnleggende bedriftsøkonomi, men klarte ikke eksamen. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å studere så mye som jeg burde gjort. Så da ble det å ta dette studiet om igjen, men da som kveldskole. Jeg må si at jeg liker bedre å gå på forelesninger enn kun å bare skulle lese selv. For meg så blir det mer strukturert da. Etter dette så hoppet jeg litt ut av studiet og tok faget forretningsjus. Ganske morsomt fag 😀
Våren 2020 ble året hvor jeg startet opp igjen på grunnutdanning i ledelse. Denne gangen da personalledelse på våren og nå på høsten ble det ledelse i teori og praksis. 
Jeg har da kun et fag igjen, logistikk og markedsføring, før jeg da er ferdig med denne utdannelsen. Dette faget går kun på høsten slik at det blir 9 måneder fri først 😋

Fritid

Det har ikke blitt så mye fritid i det siste og jeg har vært mye sliten. Dagene mine er ganske like.. Opp 04:30, ut med hunden, en kopp kaffe eller to mens man våkner litt før man hopper i dusjen. Jobb og så i stallen rett etter jobb. Middag mellom 18 og 20:30 også studere etter dette. Det har ikke vært mye tid til annet, men nå som skolen er ferdig så skal jeg ta en pust i bakken og prioritere kjæresten litt også 🥰

Til helgen skal vi ha litt kvalitetstid som kjærester, men dette kommer jeg tilbake til 💗

Kvalitetstid med kjæresten

Kvikk

Etter at jeg var ferdig med min 72 timers eksamen tok jeg en snartur til frisøren før jeg dro i stallen for en lett økt på Kvikk.
Tror det blir lettere å fokusere på ridningen nå når jeg ikke har skolen hengene over meg. Med litt mindre stress så vil nok både hode og kropp harmonere mer. 

rideøkt etter 72 timers eksamen

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bomtime med ponnitrollet

Saltilpasser Dina fra BB Horses på besøk