in , ,

Skole, jobb og fritid

skole (1)Når man skal sjonglere jobb, skole, stall, styreverv, blogg og samtidig kunne være noe sosial med familie og venner jo da må man stå opp tidlig uansett om det er ukedag eller helg. Så i dag ringte vekkerklokken 08:00. Først på agendaen i dag er å starte et lite blogginnlegg mens jeg drikker kaffe og våkner litt. Blogginnlegget skal fullføres i løpet av dagen i dag. Skole i fra 09-11, så stall fra 11-13:30. Hjem igjen for skole frem til svigerforeldrene mine kommer på besøk. Så blir det studier igjen etter middag. Vi får se om jeg klarer å holde dagens agenda. 🙂
skole (2)

Skole – Grunnleggende bedriftsøkonomi på BI

I går var det tilbake til skolebenken igjen, 9-17. Det var samling på BI i grunnleggende bedriftsøkonomi, brukte 1 feriedag faktisk. Det var en artig forelesning, foreleseren gjorde et tørt stoff interessant. Han var ivrig i sitt fag slik at det smittet over på alle oss andre. Det var en lærerik dag, gleder meg allerede til neste samling. Neste samling er i april, heldig for oss studenter så er det samme foreleser da også – Knut Larsen. Han sendte med oss en Quiz i renteregning og kostnadsteori, det er denne jeg skal starte med nå, 8 minutter etter tiden. 🙂

Stall, privattime på Kvikk for EB.

Kvikk rideskolestevne desember 2013Jeg har hatt noen privattimer i det siste. Jeg har jo meldt meg på programridning for dommer den 30. Føler da at jeg må få øvd mest mulig, helst like mye som man ville øvd før et stevne. Dette er første gangen jeg skal ri program uten at noen leser det for meg. Jeg har pugget og pugget. Red det for første gang onsdagen som var på privattime for Mari, gikk over all forventning. Jeg husket programmet, det ble nok ikke så “pent” ridd, men øvelse gjør mester. I dag red jeg dette programmet for EB, husket det fortsatt. 🙂 EB pirket litt her og der, gikk mye bedre enn jeg trodde. Må si jeg synes det er moro med Dressur og at det bare blir mer og mer moro. Kvikk er så fin, ser ut som han synes det er moro også. Jeg skal også ha en privattime til med Mari før programridningen. Gleder meg masse til å se hva dommeren sier og bedømmer. Uansett har det vært lærerikt. Jeg må si at jeg synes Dressur er klart best, jeg er nok ikke så glad i sprang nei. Sprang er moro noen ganger, bare jeg klarer å slappe av og stole på meg selv og hesten. I Dressuren føler jeg mye mer mestringsfølelse og har det egentlig moro hele tiden.

Om jeg klarte å holde dagens agenda? Jo jeg klarte da det. 🙂 Jeg har ikke fått gjort så mye skole som jeg hadde ønsket, men i morgen søndag er satt av til kun skole og ikke noe annet. Det blir vel da rundt 8-10 timer kun med matematiske oppgaver.  😯

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk – Melgårds Eken

Drømmen om egen hest – Kvikk