in

Videoblogg – vlogg

Var du klar over at jeg har en youtubekanal og at jeg faktisk har laget en videoblogg eller en såkalt vlogg? 
Jeg er nok ikke den fødte youtuber, men det er jo morsomt å lage vlogger og videoer. 

Videoblogg – blogg

Må innrømme at det er ikke like lett å skulle sjonglere blogg, vlogg, skole og hjem med mann, hest og hund i tillegg til jobb. Jobben kommer først, 7-15 mandag til fredag, så må jeg bare dele resten av tiden på alt annet. 
De to ukene som har vært nå så har jeg vært slått ut av influensa. Jeg har da vært sykmeldt og fått medisiner. Hunden har vært mer fornøyd som da har hatt mamma hjemme den tiden. Hesten litt mindre fornøyd i og med at jeg ikke har orket å trimme han eller gjøre så mye med han. 
Skolen har ikke blitt prioritert da jeg for det meste har sovnet når jeg har prøvd å lese pensum.
Bloggen har ikke fått den prioriteringen den burde gjort på lenge, nesten litt flaut 😮
Nå begynner formen å bli så mye bedre at fra mandag av så begynner det hektiske livet slik jeg kjenner det. Jobb, stall, skole, blogg og selvfølgelig mann og hund. Det å samkjøre skole, blogg mann og hund er ganske lett. Mens jeg studerer eller blogger så sitter min kjære på sin pc og enten jobber eller driver med sin hobby. Kommer mer tilbake til hans hobby litt senere 😍

Min første videoblogg laget jeg allerede i 2016 og den er ikke av beste kvalitet og jeg vet om masse som skulle vært gjort mye bedre, men håper du tar en titt likevel. Neste vlogg vil forhåpentligvis bli mye bedre 🤞

Sjekk ut videoen og følg meg gjerne på youtube 🥰

Jeg lover å bli flinkere til å blogge. Altså jeg elsker å skrive så jeg bør klare å ta meg tid til det. ❤  https://blondinebloggen.com/  ❤

Videoblogg - blondinebloggeren

Takk for at du leste bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar eller to 😘

Husk å like blondinebloggen på Facebook, og følg meg på youtube, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Studentblogg

Fire år siden Kvikk ble min