in ,

Bomtime med ponnitrollet

Torsdag var jeg med på bomtime med Kvikk igjen. Det begynner å bli noen år siden jeg sist deltok på bomtime. Dette er Kvikk sin tredje samt at han har hoppet en bane på 60 cm med hestepasseren sin. 

Moro på bomtime

Kvikk syntes det er veldig moro med variert trening og da spesielt trening som innebærer hindermateriell, men fy for et frekt ponnitroll han blir. 
Når jeg tenker tilbake til tiden hvor han og jeg deltok på faste ukentlige sprangtreninger så var han aldri frekk og han oppførte seg alltid bra. Nå derimot så kaster han seg inn mot banen, bukker og prøver å fyre av gårde i galopp. Hver minste lyd, selv de mest normale lydene gir han en mulighet til å “skvette” og sprette litt rundt. 

Savner denne tiden 👇🏻

Selv om han tydelig synes det er moro å sprette rundt som en gal kenguru så er ikke dette ok. Han skal oppføre seg som en fin og god læremester ikke et ponnitroll som gjør som han vil. 

Det er bomtrening annenhver torsdag på stallen så jeg skal nok være med neste gang også. Kvikk får lære seg å ha det moro uten å leke kenguru. Blir nok en liten ørehette neste gang så blir ikke lydene at andre snubler i bommene så kraftig at han “trenger” å skvette av de. 

Video fra siste faste bomtime og egentrening i september 2018

Det å se på disse videoene fra “gamle dager” har gitt meg en helt annen motivasjon en den jeg har hatt på lenge. Dagens økt i hallen gikk lekende lett og Kvikk var en absolutt stjerne. God og svett, og ikke minst både rytter og hest var super fornøyde 🤩

Bomtime med ponnitrollet

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fineste fjordingen - Sperre

Det går nå fremover ❤

72 timers eksamen overstått