in

Bare man gjør så godt man kan

Bare man gjør så godt man kan bør man da kunne være fornøyd. Vi alle har vel sine begrensninger og det er helt greit. Alle kan ikke være toppstudenter, tjene millioner, ri på landslaget eller representere Norge i konkurranser i utlandet. 

Handelshøyskolen BI

Skolen har startet opp igjen. Som jeg har skrevet tidligere så startet jeg på utdannelsen “grunnutdanning i ledelse”. Denne inneholder i alt fire fag:

  • Grunnleggende bedriftsøkonomi
  • Personalledelse
  • Ledelse i teori og praksis
  • Logistikk og markedsføring

Jeg har allerede tatt Grunnleggende bedriftsøkonomi og personalledelse. Begge disse to var vårsemester fag. Jeg har nå startet på “ledelse i teori og praksis” som er et høstsemester fag som også Logistikk og markedsføring er. Planen var egentlig å ta to fag nå, men ser at jeg har ikke kapasitet eller ork til det. Døgnet har kun 24 timer og det er rett og slett ikke tid til to fag.
I og med at siste faget også kun går på høsten så blir nok ingen skole våren 2021.

Første samling er allerede gjennomført. Nå er det å lese pensum og løse caser som står på agendaen frem til et webinar i begynnelsen av oktober. Ledelse i teori og praksis er et ganske spennende og interessant fag.  

Ridning

Det er ikke alltid like lett å yte det beste man kan når man rir. Bare man gjør så godt man kan, men både Kvikk og meg selv må komme i bedre form. Bedre kondisjon og mer muskler. Heldig for meg at jeg har en hest som elsker å jobbe. Det som er kjedelig er at han er en gammel skolehest som kan alle knepene i boka for å sluntre unna. Han er vant med å måtte gå 3-4 timer i rideskolen om dagen og vet derfor hvordan han skal spare seg selv uten å bli utslitt. Han klarer fortsatt å lure meg i blant 😆 men trikset er å pushe han litt selv om han virker sliten. Om han da fortsatt virker sliten så er han faktisk det. Som oftest kvikner han til 😋 

Vi har hatt vår første ordentlige ridetime for Gunn igjen. Det gikk veldig fint selv om det kokte litt over av frustrasjon fra rytteren. Det var ikke noe sprell fra ponnitrollet som virkelig gjorde sitt beste. Det var bare rytter som holdt igjen hesten en del i starten. Nå skal vi komme virkelig oss vider. Ut å starte LC neste helg og jobbe oss mot LB neste år. Jeg må lære meg å slappe av og gi fra meg mer av tøylene. 

Så godt man kan

Uansett, bare man gjør så godt man kan så blir det nok bra til slutt 💕

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Igang igjen – tilbakefall

Grovfôr hest

Gasskolikk – stakkars Kvikk