in

Utskrevet fra Bjerke Dyrehospital

Kvikk ble utskrevet fra Bjerke Dyrehospital i går 03.06.2020. Jeg reiste litt tidligere fra jobben for å rekke å hente Kvikk i tidsrommet de har satt for henting. Jeg var der rundt klokken 14:30.

Utskrevet fra Bjerke Dyrehospital

Når jeg kom frem så måtte jeg lete litt før jeg fant Kvikk. Han var så liten der han stod. Virket nesten som om han ikke var sikker på at det var meg. Han sparket hardt i bakken, jeg ba han slutte og at vi snart skulle reise hjem. Det så nesten ut som han forstod hva jeg sa 🥰

Utskrevet fra Bjerke Dyrehospital

Han var kosete og ville absolutt være med meg hjem. Dyrepleieren ble med meg til hengeren, men Kvikk lastet seg så og si selv. Han stod rolig på hengeren hele veien, men han var veldig svett når vi endelig kom til Stall Uller. 
Han gikk fint av hengeren, men syntes det var litt skummelt at eier av gården startet gressklipperen akkurat i det han gikk av. Kvikk var liksom ikke sikker på om han skulle løpe eller om han skulle opp på to bein. Roet seg fort da 😅

Godt å være hjemme

Når han fikk siste høyposen kl 22 i går så humret og koste han seg. De andre hestene brydde seg ikke. Det virket som om de var klar over at Kvikk ikke er helt frisk og derfor trenger litt ekstra 🥰

Sliten hest

Første døgn hjemme

Nå når det er så kort tid siden Kvikk ble utskrevet får han høy 6 ganger om dagen samt 3 grøtbøtter. Han får da 1 kg høy til hver måltid. Første ca 8 og siste ca 22. 
Grøtbøttene er en blanding av luserne og Diamant. Jeg hadde ikke Diamant så han fikk kun luserne og vann. Dette ville han ikke ha. Han spiste ikke opp grøten sin i det hele tatt. Jeg tenker at da er han ikke så veldig mye sulten heller 🙄

Mens de andre hestene var ut i dag så fikk Kvikk låne boksen til Tella som har utsikt ut til de andre. Han så ut til å kose seg med utsikten 😍

Ser på flokken

Det er så godt å ha han på stallen igjen. Det tar meg 6 minutter med bil for å komme meg til han. Ikke minst så ser man på hele han at det er deilig å være hjemme. 

I dag har han blitt leid i 5 minutter x 2, fått masse kos og stell. Håper tiden går fort frem til ridningen igjen. Det spørs nok litt om jeg ikke må få lånt meg en hest å ri i blant slik at jeg får opprettholdt der jeg er i dag, og ikke minst kondisjonen. 

Les mer om dagen Kvikk ble syk: Kvikk operert for kolikk igjen.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kavaletter og bomtrening

Læremester i sprang

Jeg har prøveridd en hest i dag