in

Læremester i sprang

Kavaletter og bomtrening

Nå når Kvikk er på Bjerke Dyrehospital operert for kolikk atter en gang så er jeg nok ganske så sentimental. Jeg ser på bilder og filmer min kjære mann har tatt av oss opp igjennom tiden.  Jeg kom da over noen videoer som viser en tålmodig læremester i sprang som lar en urutinert rytteren lære og ha det moro enn å bli lei og dum. 

Læremester i sprang

De to treningene som du ser på youtube videoen over er fra etter Kvikk sin kolikkoperasjon i desember 2016. Jeg trodde dette var før operasjonen, men så feil kan man huske. Dette er fra de siste treningene før Kvikk reiste på sommerbeite sammen med de andre skolehestene for siste gangen. Dette var også siste gangen vi hoppet så «høyt». Når vi den gang skulle starte opp sprangtreningen etter sommeren syntes jeg «høyde» var så skummelt, at jeg syntes 40 cm var høyt. Når jeg ser på disse klippene så må jeg innrømme at jeg syntes det er ganske trist. Min fine læremester i sprang. 

Gammelt bilde 👇

Læremester i sprang

Jeg håper virkelig at jeg kommer til å syntes sprang er moro igjen. Min fineste fjording syntes det er så moro og han er virkelig en læremester i sprang. Dersom opptreningen blir lik som sist så er sprang en del av opptreningen. Sammen, og da med «babysteps», skal vi nok klare å komme oss dit igjen. 

Det er ikke mange dagene til Kvikk kommer hjem igjen nå. Det skal bli så godt å få han hjem. Stall Uller er kun en 5 minutters kjøretur unna meg, noe som er veldig bra i og med at han skal ha mat litt flere ganger om dagen enn det som er vanlig. 

Tolleren Håkki

Håkki har vært en god trøst disse dagene. Han syntes det er helt herlig å få så mange turer i løpet av en dag, nå som mor ikke rir og må få den ekstra mosjonen et annet sted fra. Litt synd på han og kjæresten min som må ut å gå så mye, men det blir kun korte turer når det er så varmt og heller en lengre en på kvelden når det er litt kjøligere 💜

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Når dyr blir syke

Utskrevet fra Bjerke Dyrehospital