in

Sykepaddock – herlig for Kvikk

Endelig er tiden med boksro over for Kvikk. Nå er det 14 dager i sykepaddock før han kan få lov å være i vanlig paddock igjen 🥰

Sykepaddock

Kvikk har en sykepaddock i sin vanlige gruspaddock og en sykepaddock på beite. Han syntes det var veldig godt å komme ut igjen. Selv om han ikke har mast eller vist noe form for misnøye så har han nok savnet å være ute. Deilig å være ute sammen med kompisene sine igjen. 
Etter at han ble ferdig oppgresset og fikk være i sykepaddocken sin på beite så syntes han det var veldig kjedelig å stå på grus igjen, men når været er dårlig så må han pent stå i gruspaddocken sin.  

Sykepaddock på sommerbeite

Kvikk kan nå leies i skritt i inntil 30 minutter en til to ganger daglig, samt at vi har begynt med fysioterapi øvelser. Øvelsene går veldig bra da vi bruker godbiter for at han skal bøye og tøye seg i øvelsene. Han gjør alt for en godbit, gjerne mer en han skal også 😁

Positiv

Jeg håper virkelig at Kvikk fortsetter å være så positiv og hyggelig som han er nå. Han er så takknemlig for tiden 🥰 Når vi er på leietur, om det er inne eller ute, så er han leken og arbeidsom. Den ene dagen måtte vi en tur innom “tribune-området”. Dette for å hente møkkagreipet som stod litt for langt unna til å nå det fra banen. Kvikk syntes da at han måtte hjelpe meg med å flytte på et par hagestoler som stod litt i veien for oss. Han dyttet de lett med hodet slik at vi kom oss fint forbi 😅

Når vi går ute har han begynt med å gå litt sakte slik at han henger litt etter for å trave frem til meg igjen. Det er nå kun en hestelengde eller noe så det er ikke mye. Når jeg da sier til han at det ikke er meningen at han skal trave, men kun skritte så ser han på meg litt lekent og jeg er sikker på at han ler litt 🤣

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Økende selvtillit

Blondebryllup

Blondebryllup