in ,

En fin 17. mai feiring

Vi har i dag på tross av Covid – 19 hatt en liten, men fin 17. mai feiring.
Dagen i dag startet som som alle andre dager med en kopp kaffe sammen med min kjære før vi starter dagen. 

Håkki

Jeg fant ut at jeg skulle ha en liten 17. mai photoshoot med fineste Håkki. Han er bare så herlig denne firbeinte sønnen vår ❤

17. mai photoshoot

Håkki syntes det holdt med ett bilde, men han trengte kanskje ikke «himle med øynene» likevel da  👇

17. mai fin toller

Han har kost seg masse i dag han også, selv om han syntes det er urettferdig at han ikke får smake på all den deilige menneskematen vi har hatt i dag.

Stall

Etter en nydelig kaffekopp (les tre) og litt kos med Håkki tok jeg på meg rideklærne og dro til stallen. Når jeg kom til stallen så flyttet jeg Kvikk fra gruspaddocken hans slik at han fikk gå å spise litt gress. Viktig at han tilvennes gress før han skal på sommerbeite. 

Kvikk på beite

Han fikk stå der å kose seg mens jeg skulle ordne stallarbeidet. Jeg var litt heldig  i dag som hadde fått god hjelp ❤ Tusen takk ❤ 
Jeg var litt usikker på om jeg skulle ri i dag, men veldig glad for at jeg bestemte meg for å ri. I og med at det var 17. mai i dag så ville jeg så gjerne prøve å finne noe passende å ha på. Det ble derfor rødt, hvitt og blått. Kvikk fikk på seg rød PS of Sweden sjabrakk og hvite dressurbelegg, mens jeg hadde på meg blå genser. 

17. mai photoshoot

Vi hadde en morsom og motiverende økt i hallen sammen med Kari-Sidsel. Kvikk var litt «vâr» når jeg tok han inn og når jeg skulle leie han ned til ridehuset. Han trodde han så litt spøkelser, men roet seg ganske fort. Når vi da kom i ridehuset og han så Donalita og Kari-Sidsel så var alt helt ok 🥰
Må si vi jobbet ganske bra i dag. Tok oss tid til å varme opp godt og jobbe i skritt før vi gikk over til trav. Vi tok skjenkelvikninger i skritt og i trav begge veier før vi startet med galoppen. Galopperte han rundt før vi startet med litt kontragalopp. Det var så moro at jeg skiftet hånd og galopperte på høyre hånd også. Jeg er ikke så glad i å galoppere på høyre hånd 🙄

Stallgjengen møttes klokken 13 for å synge sammen med resten av landet. Herlig gjeng dette her ❤

Fornøyd rytter og fjordhest

17. mai

Etter stallen i dag så var det hjem for å dusje og lage middag sammen med min kjære mann. Min far og hans kone skulle komme på middag i dag. Vi har ikke sett de på lenge. Det var veldig hyggelig ❤ 
Vi serverte kyllingfilet, fløtegratinerte poteter, saus, salat, tomat, agurk og brokkoli. Til dessert ble det marsipankake, gelé, melkesjokoladepudding og vaniljesaus. 

Takk for at du leste bloggen min 😃 Håper du har hatt en fin feiring 🥰

Har du fått med deg disse innleggene:
Dressurridning – jobbe på
Selvtilliten avtar noe

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min herlige vallak

Gressing på gang