in ,

Selvtilliten avtar noe

Når det gjelder ridning så må selvtilliten min være på topp. Dersom den ikke er det så blir jeg usikker og kan synes det er litt ekkelt til tider. Skal ikke glemme at det er dyr med egne meninger vi driver med. Nå skal det sies at jeg har en hest som egentlig bare er søt og god. Han kan være litt sprek og glad slik at han kan hoppe og sprette litt, men det er ikke for å være slem. De gangene jeg har falt av han så blir han tydelig lei seg og vet ikke helt hva han skal gjøre. 

Det lille bukket du ser over her er kun fordi han er glad for at vi rir ute og at vi skal galoppere litt 🤣 bare synd at han «sprekker av glede» på en programridning eller på en trening for instruktøren min, slik han gjorde på treningen sist. 

Selvtilliten

Selv om jeg nå rir i hallen uten lydtett ørehette uansett hvor mye vinden eller regnet bråker så kjenner jeg at jeg hele tiden må jobbe med å ha positive tanker. Uansett om Kvikk skulle skvette eller «sprekke av glede» når jeg rir, så er det ikke noe problem. Det er likevel gøy å ri og det er gøy å hele tiden utfordre seg selv. Problemet er bare at det er for lett å falle tilbake til gamle rutiner. Slik som i dag så var det nesten så jeg ikke galopperte da jeg kjente på den følelsen at «tenk om han skvetter». Jeg var alene i ridehallen og jeg visste at det var kommet ryttere som kom til å komme inn porten om ikke så lenge🙄 Jeg tok meg selv i nakkeskinnet og fattet galopp. Han fattet med en gang og vi galopperte noen runder. 

Selvtilliten avtar noe

Jeg har forresten sluttet å bruke sporer. Jeg klarer ikke å alltid ha lange bein når jeg rir. Jeg dra bena mine opp bak slik at Kvikk har begynt å få «sporemerker». Jeg jobber med å ri med lange ben hele tiden, men det er ikke bare bare å slutte å trekke opp bena. Jeg har liksom «alltid» gjort det. 

Merker etter sporene

Jeg skal etterhvert kjøpe ny sal og vurderer da en dressursal med god lårstøtte. Disse skal da gjøre det litt vanskeligere å trekke opp bena. Uansett så jobber jeg med lange ben og rolige hender. Selvfølgelig jobber jeg også med selvtilliten min😆

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressur – time med Gunn

Dressurridning – jobbe på